72 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris

Kako je bilo na konferenciji Channel Trends + Visions 2023: "Leading the Way" u organizaciji ALSO, dobavljača ICT tehnologije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

ALSO okupio više od 100 partnera na godišnjoj tehnološkoj konferenciji

Channel Trends + Visions 2023: Leading the Way predstavlja najnovije tehnološke trendove

ALSO tehnološka konferencija

ALSO, vodeći dobavljač tehnologije za ICT industriju, u prestižnom Hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, organizirao je u srijedu, 17. svibnja 2023. godine Channel Trends + Visions 2023: "Leading the Way" za svoje partnere. 

U sklopu jednodnevnog skupa, sudionici su imali priliku pogledati prezentacije i razgledati izložbene štandove s demo opremom, što im je omogućilo stjecanje dubljeg uvida u najnovije tehnološke inovacije.

Događaj je započeo uvodnim obraćanjem koje je održao Dinko Borić, direktor ALSO Croatia.

Tijekom dana, brojni predavači iz vodećih tvrtki iz industrije predstavili su svoja rješenja i proizvode. Među govornicima su bili:

  • Đenifer Domba Rogović iz Epsona
  • Kristjan Pugelj iz HP Inc., 
  • Ondřej Vlach iz Sophosa
  • Julien Courtois iz Proofpointa
  • Ivan Doudin iz Acronisa
  • Vedran Bajer i Igor Pavleković iz Microsofta Hrvatska
  • Tanja Ninić iz Impuls savjetovanja, 
  • Nemanja Pejić iz Veeam Softwarea, te 
  • Aleksandar Srećković i Sonja Drmić iz tvrtke ALSO Croatia.

„Fokus Channel Trends+Visions 2023: „Leading the Way“ konferencije bio je na povećanju performansi kroz XaaS, kibernetičkoj sigurnosti, održivom IT-u i transformaciji usluga"

...izjavio je Dinko Borić, direktor ALSO Croatia. 

"Veseli nas što se jednom godišnje možemo okupiti i doprinijeti razvoju IT partnerskog kanala u Hrvatskoj. Ove godine smo pričali dosta o utjecaju koju kibernetička sigurnost danas ima na razvoj poslovanja u Hrvatskoj. Tvrtke koje koriste visoki stupanj digitalizacije otpornije su na promjene i izazove vremena u kojem živimo, ali u isto vrijeme trebaju visoki stupanj sigurnosti da bi zaštitili svoje podatke i intelektualna vlasništva.“

Vedran Bajer, direktor Microsofta Hrvatska, govorio je o iskorištavanju trenutnih i budućih prilika u digitalnom okruženju, naglašavajući važnost digitalizacije koja je snažno povezana s ekonomskim rastom. 

Igor Pavleković, Cloud Solution Architect SCI, Microsoft, osvrnuo se na aktualnu temu umjetne inteligencije i njene uloge u budućnosti IT-ja, te njene prednosti na Microsoft Azureu. 

Ondřej Vlach, Distribution Account Manager Eastern Europe, Sophos prezentirao je kibernetička Sophos rješenja, te MSP i MDR program s naglaskom da je Sophos vendor koji nudi Endpoint, Firewall i services, sve na jednom mjestu.

Sonja Drmić, Product Manager Cybersecurity, ALSO Croatia je kroz kratku i zanimljivu prezentaciju dala presjek o kibernetičkim rješenjima u oblaku koju ALSO ima u ponudi na ACMP platformi: 

  • Sophos, CrowdStrike, Proofpoint, VadeSecure i Acronis.

Na pozornicu su joj se pridružili i Julien Courtois, Sr Manager, Cloud & MSP EMEA, Proofpoint te Ivan Doudin, Regional GM Balkans, Turkey, MED and CIS, Acronis, koji su sami dali kratki presjek svojih rješenja.

Nemanja Pejić, Systems Engineer SEE, Veeam Software, je naglasio važnost backup rješenja u poslovanju, te prezentirao Veeam Data platform, proizvod koji modernizira sigurnosnu kopiju, eliminira gubitak podataka i zastoja te štiti podatke od ransomwarea.

Aleksandar Srećković, PAM Cloud Services, ALSO Croatia posjetitelje je uveo u prednosti VMware programa za Service Providere izgrađen za pružatelje usluga u oblaku i pružatelje upravljanih usluga kako bi jednostavno proširili svoje poslovne mogućnosti izvan vlastitih oblaka uz pristup širokom portfelju usluga u oblaku.

Kristjan Pugelj, Technology Consultant, HP Inc je prezentirao važnost sigurnosnog aspekta na osobnim računalima i printerima, a na izložbenom štandu posjetitelji su mogli uživo isprobati neke od HP proizvoda i upoznati se s važnosti HP originalnog potrošnog materijala i održivosti na koji HP stavlja poseban naglasak u svom poslovanju.

Đenifer Domba Rogović, Sales Manager, Epson je prezentirala rješenja za skeniranje iz Epson-a te prednosti koje nude. Osim toga, posjetitelji su se mogli bolje upoznati s Epson projektorima kao rješenjima za Teams sastanke na demo štandovima.

Tanja Ninić, Senior konzultant, Impuls savjetovanje prezentirala je EU fondove kao priliku za IT te koja su sredstva dostupna Republici Hrvatskoj u višegodišnjem financijskom okviru 2021. – 2027. 

Na demo štandovima posjetiteljima su se predstavili i Acer, Lenovo i Brother sa svojim najnovijim proizvodima te su posjetitelji na licu mjesta mogli i isprobati izložena prijenosna računala, printere, romobile i dr.

Tombola za partnere označila je kraj službenog dijela konferencije. Oni koji su sudjelovali imali su priliku osvojiti vrijedne nagrade, poput MSI prijenosnog računala, Acer električnog romobila i druge vrijedne nagrade. 

Neformalni dio konferencije se nastavio na After Work Party-ju uz druženje i širenje poslovnih prilika.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...