91 pregleda
Monika Kiris u rubrici Poslovanje od Monika Kiris

Kako je bilo na konferenciji Dynamics Minds u Portorožu 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Dynamics Minds konferencija u Portorožu okupila više od 600 sudionika iz cijelog svijeta 

Portorož, Slovenija, od 22. do 24. svibnja 2023. godine

Milica Markovic / LBS Team

Konferencija Dynamics Minds okupila je više od 600 sudionika iz cijelog svijeta te povezala međunarodnu zajednicu stručnjaka i korisnika Microsoft Dynamics i Power Platform rješenja. 

U posljednje tri godine, ovo je prva konferencija koja je u regiji okupila globalno najkvalitetnije i najstručnije predavače i Dynamics zajednicu te postala praviDynamics Community get-together“.

Na konferenciji se govorilo o Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations, Business Central, Customer Care, Power Platform i drugim poslovnim sadržajima posvećenima razvoju karijere, strategiji partnerstva i promoviranju raznolikosti zaposlenika. 

Milica Markovic / LBS Team

Sudionici su mogli poslušati više od 130 predavača iz Microsofta i partnerskih tvrtki, među kojima je više od 40 nositelja titule "Microsoft Most Valuable Professional" (MVP), koji su među najutjecajnijim i najuglednijim stručnjacima za Dynamics i Power Platform rješenja.

Aleksandar Totović, Microsoft Dynamics Program Manager, komentirao je značaj ovakvih konferencija te istaknuo da predstavljaju sjajna mjesta da se sazna nešto novo, kao i za networking, razmjenjivanje iskustva, što je najvažnija stvar među ljudima koji se bave istim ili sličnim poslovima, te prilika za ostvarivanje poslovne suradnje.

Konferencija je okupila i niz predavača iz Sjeverne Amerike, među kojima je bila i Dona Sakar, direktorica za tehnologiju na području pristupačnosti (accessibility) u Microsoftu, koja je izjavila:

Dynamics Minds je konferencija na kojoj sam čula sadržaj koji nisam čula na drugim mjestima. Bila sam na više od 200 konferencija i često slušala isti sadržaj iznova i iznova. Ovdje je bilo drugačije - osjećala sam da su organizatori fantastično odabrali nove govornike i poticali ih da se uhvate u koštac s najmodernijim, ažurnim i relevantnim temama i da stvore sadržaj koji nikad prije nije bio prezentiran. Cijeli sam dan slušala stvari koje dosad nisam znala, a radim u Microsoftu!”

Milica Markovic / LBS Team

Monique Hayward, Senior Director i Ecosystem Lead for Microsoft Business Applications, govorila je o tome što znači inkluzivna kultura i zašto je važna za Dynamics zajednicu. Ona je bila keynote govornica prvog dana konferencije i sudjelovala u različitim panel diskusijama. Podijelila je svoje dojmove:

Microsoft Partner Magic Day bio je zaista glavna atrakcija! U prijatnom okruženju s partnerima govorili smo o tome kako se zaista povezati s Microsoftom kao partnerom. To je omogućilo našim partnerima da razumiju poslovanje, strategiju, posebno u području umjetne inteligencije i njezine integracije u portfelj proizvoda. Razgovarali smo o Microsoft partner programu koji je namijenjen je istinskom osnaživanju Microsoft partnera na svaki način“,

Matthew Batterbee, Global GTM Solutions Director u Pax8, je na svom predavanju „Win More, Churn Less, Grow Faster” govorio o moći umjetne inteligencije za partnere tvrtke Microsoft, kako tvrtka podržava svoje partnere u razvoju njihovog poslovanja, bilo kroz Microsoft Cloud ili novu funkcionalnost - Copilot.

U panel-raspravi fokus je bio usmjeren na važnost mentorstva u Microsoft kanalu, pri čemu je Matthew Batterbee komentirao:

Ova konferencija je održana na prekrasnom mjesto i to je definitivno velika prednost, sve sesije koje sam imao sreće posjetiti su bile fenomenalne. zatim tu govornici, sam događaj i najneobičniji ključni govori (key notes) kojima sam prisustvovao. Govornici, bilo da su tehnički, funkcionalni ili prodajno orijentirani bili su sjajni, a kada je u pitanju sponzorstvo, ovo je jedan od najboljih štandova koje sam ikad imao kao sponzor. Bilo je toliko aktivnosti na našem štandu, te ne samo da ćemo se vratiti iduće godine, nego ćemo ponovo biti sponzor i nastaviti podržavati ovaj događaj godinama koje dolaze!“ 

Gabrijela Vratarić, Customer Experience Expert at CITUS d.o.o. i Microsoft MVP, rekla je:

Drago mi je da ovogodišnjoj konferenciji Dynamics Minds postoji ženska inicijativa Women in Dynamics. To je važno jer i mi smo ovdje, značajne smo, sve nas je više i doprinosimo razvoju tehnologije i struke. Hvala organizatorima na tome.

Dynamics Minds konferenciju je organizirala brzorastuća slovenska tehnološka tvrtka Docentric, u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja. 

Sanja Kolundžija, Dynamics 365FO Software Architect u tvrtki DOCENTRIC, je na svom predavanju govorila o verziji Docentric free edition, koja poboljšava radne procese generiranja i distribucije dokumenata. Podijelila je i kako se razvila ideja o ovoj konferenciji:

Ideja o konferenciji razvila se spontano. Europi je posljednjih godina nedostajala ovakva vrsta događaja te smo odlučili da razvijemo projekt i na jednom mjestu okupimo stručnjake iz Sjeverne Amerike i Europe. Cilj je bio omogućiti svim profesionalcima da dodatno razviju svoje vještine i prodube svoje znanje te razmijene ideje i iskustva. Željeli smo im omogućiti da se povežu s novim kontaktima i obnove stare, kao i da od Microsoft stručnjaka, iz prve ruke, čuju koja je njihova vizija i kakvi su planovi za budućnost.“

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...