Isuf Cenaj u rubrici Internet od
promjena rubrike od Znatko
Mogu li znati koji korisnik isključi javne poruke?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Dina Kljajić od
uređen od Dina Kljajić

Možete Isufe i to je vrlo jednostavno tu na Znatku! Dođete na profil bilo kojeg korisnika ovdje. Na primjer, ovdje na linku je moj profil. Recimo ja nisam isključila javne poruke što i možete vidjeti na mom profilu. No, Vas zanima kako izgleda profil onoga tko isključi javne poruke. Pa evo...

"Svaki korisnik odlučuje za sebe da li će mu javne poruke biti omogućene ili isključene u postavkama svog profila odnosno računa."

Potražila sam za Vas primjer jednog korisnika koji je isključio svoje privatne poruke na svom javnom profilu. Ovo je korisnik sa isključenim javnim porukama na svom profilu. No, one su trenuto isključene. Ja ne znam da li će ih taj ili bilo koji drugi korisnik u budućnosti uključiti ili isključiti. Za sada su isključene, a možda kada ćete Vi gledati isto budu bile isključene, a možda budu bile i uključene.

Javne poruke na Znatku

Kada su javne poruke uključene na nečijem profilu, onda svi korisnici Znatka i vlasnik samog profila može pisati po tom profilu. A kada su javne poruke isključene na nečijem profilu - to znači da nitko ne može pisati po tom profilu. Istovremeno, sve poruke koje su ranije napisane (je li - samo ako ih ima!) i dalje se prikazuju na tom profilu. Vlasnik profila može i obrisati svaku poruku sa svog profila kada to poželi.

Mehmed Handžić Rasta od
privatnost je nula bodova ... da?‌
Marin Duganđija od
Upravo suprotno! Možeš birati želiš li imati javno ili ne, kako bi sačuvao privatnost.‌

Slična pitanja

2 odgovora 378 👀
3 odgovora 1.1k 👀
1 odgovor 266 👀
1 odgovor 106 👀
1 odgovor 354 👀
1 odgovor 71 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...