415 pregleda
Ivanhoe M. u rubrici Poslovanje od Ivanhoe M. [Megaktivan] (12.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Gdje na webu mogu naći listu (popis) startup ideja? Na svjetskoj razini... Ne samo domaće. Da se dodaju nove, da su up-to-date, itd. Nešto kao popis web stranica sa započetim projektima ili barem kontakt podacima i opisom poslovnog modela...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Goran Radić od Goran Radić [Aktivan] (262 bodova)

Postoje takva mjesta poput https://www.ycombinator.com/rfs/, no u potrazi za startup idejama ne bi se samo trebalo baviti “američkim” pogledom na dobre startup ideje. No ovo je svakako odlično polazište na osnovu kojeg je onda moguće analizirati kako neke slične ideje mogu funkcionirati na različitim drugim tržištima. Na konferenciji Web Industrija u četvrtak 11.6.2015 održat ću jedno predavanje na temu ideja za afričko tržište, pa ako ste u rpilici svakako dođite. Ako pak niste, rado ću tu prezentaciju podijeliti s vama nakon konferencije.

+8 glasa
Mario Daka od Mario Daka [Megaktivan] (15.8k bodova)

Pogledaj si ovaj site za startup-ove:

Ima ih preko 500... Većina startupa navedenih na ovim stranicama je up-and-running, ali mnogi od njih po meni i nisu nešto. Neki su cool, neki su copy&paste. Najmanje je nekih u koje bi mogao reći - uložiti ću u njih. No, zanimljivo je, svi imaju super moderno dizajnirane web stranice.

Hrvoje Hladnik 15.01. pitanje u rubrici Poslovanje od Hrvoje Hladnik [Superaktivan] (3.5k bodova) Što investitori traže kod startup tvrtki da bi uložili u njih?
+3 glasa
Buket Buketić od Buket Buketić [Superaktivan] (5.0k bodova)

Pozdrav Ivane!

Jesi pogledao hrvatsku stranicu i globalnu stranicu poslovnih anđela. Oni su inače skupina dobrostojećih poduzetnika koji ulažu u nove kvalitetne ideje zelenih poduzetnika, ako procjenama utvrde da će takve ideje uspjeti na tržištu u danom trenutku. Mislim da na njihovim stranicama možeš pronaći arhivu uspješnih start-upova, listu predloženih, čak se nudi mogućnost da se prijavite i da Vi pošaljete svoju ideju. (:


Hrvatska udruga poslovnih anđela - CRANE

Slična pitanja

3 odgovora 333 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...