Ivan Bilić u rubrici Poslovanje od Ivan Bilić
promjena rubrike od Znatko
Gdje na webu mogu naći listu (popis) startup ideja? Na svjetskoj razini... Ne samo domaće. Da se dodaju nove, da su up-to-date, itd. Nešto kao popis web stranica sa započetim projektima ili barem kontakt podacima i opisom poslovnog modela...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Goran Radić od Goran Radić

Postoje takva mjesta poput https://www.ycombinator.com/rfs/, no u potrazi za startup idejama ne bi se samo trebalo baviti “američkim” pogledom na dobre startup ideje. No ovo je svakako odlično polazište na osnovu kojeg je onda moguće analizirati kako neke slične ideje mogu funkcionirati na različitim drugim tržištima. Na konferenciji Web Industrija u četvrtak 11.6.2015 održat ću jedno predavanje na temu ideja za afričko tržište, pa ako ste u rpilici svakako dođite. Ako pak niste, rado ću tu prezentaciju podijeliti s vama nakon konferencije.

+8 glasa
Mario Daka od Mario Daka

Pogledaj si ovaj site za startup-ove:

Ima ih preko 500... Većina startupa navedenih na ovim stranicama je up-and-running, ali mnogi od njih po meni i nisu nešto. Neki su cool, neki su copy&paste. Najmanje je nekih u koje bi mogao reći - uložiti ću u njih. No, zanimljivo je, svi imaju super moderno dizajnirane web stranice.

+3 glasa
Arya Oberoj od Arya Oberoj

Pozdrav Ivane!

Jesi pogledao hrvatsku stranicu i globalnu stranicu poslovnih anđela. Oni su inače skupina dobrostojećih poduzetnika koji ulažu u nove kvalitetne ideje zelenih poduzetnika, ako procjenama utvrde da će takve ideje uspjeti na tržištu u danom trenutku. Mislim da na njihovim stranicama možeš pronaći arhivu uspješnih start-upova, listu predloženih, čak se nudi mogućnost da se prijavite i da Vi pošaljete svoju ideju. (:


Hrvatska udruga poslovnih anđela - CRANE

Slična pitanja

3 odgovora 541 👀
2 odgovora 252 👀
Ana Pilato 28.09.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Ana Pilato
2 odgovora 338 👀
1 odgovor 475 👀
Nino Marić 05.07.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Nino Marić
2 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 355 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...