51 pregleda
Dora Dominović u rubrici Web Marketing od Dora Dominović
prije promjena rubrike od Znatko

koja je kvaliteta i bolja alternativa influencericama za FaceApp za Instagram? aplikacija za uljepšavanje lica... ova je mast, za imati, ali ima neka baš pro???

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Dina Kljajić od Dina Kljajić
odabran od Dora Dominović
 
Najbolji odgovor

Evo ti par PRO zamjena za FaceApp za Instagram. Besplatne su a možeš doplatiti da ti daju više opcija.

  • YouCam Makeup - popularna aplikacija za uljepšavanje, puno funkcija, uključujući uklanjanje akni, uklanjanje crvenila, poboljšanje kontura lica i dodavanje šminke.
  • AirBrush - još jedna popularna aplikacija za uljepšavanje koja nudi slične funkcije kao YouCam Makeup. AirBrush također nudi mogućnost uklanjanja neželjenih objekata iz fotografija.
  • RetouchMe - aplikacija za uljepšavanje, tu lako možeš uklanjati nesavršenosti na koži. RetouchMe nudi i mogućnost promjene boje kose, očiju i odjeće. :D
  • Facetune - aplikacija za uljepšavanje koju je razvio Apple, a poznata je po svojim naprednim funkcijama - uključujući mogućnost pomlađivanja lica (!!!) i promjene oblika nosa i usana.
  • VSCO - aplikacija za uređivanje fotografija koja nudi širok raspon filtera i funkcija. VSCO je popularan među influencerima jer nudi mogućnost stvaranja, rekla bi ovako - estetski ugodnih fotografija.

Ako baš hoćeš PRO alate za uređivanje fotografija koji nisu toliko za mobitel već slike uređuješ u browseru na kompu ili preuzmeš pa instaliraš na komp, onda odi ovdje:

Ove web stranice nude slične funkcije kao aplikacije za uljepšavanje, ali su to baš aplikacije za općenito uređivanje fotografija.

Koja je najbolja alternativa za vas ovisi o tvojim potrebama i preferencijama. Ako tražiš aplikaciju s širokim rasponom funkcija, YouCam Makeup ili AirBrush su pravi izbor za tebe. Ako tražiš aplikaciju koja se fokusira na uklanjanje nesavršenosti na koži, koristi RetouchMe.

+6 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Frenki (Ilija) Atajić
Naj bolja Alternativa je da se ujutro - otuširaju, i upale snimanje kako usisava kuću, radi sve svoje dnevne obaveze , pije kavu, onakva kakvu ju je bog stvorio, i da , dok traje snimanje - objašnjava ovim mladim curkama, da je naj bolje da budu ono što jesu - da ih educira koliko su estetski zahvati opasni, i da ih educira u smislu da ne dođu u situaciju da nesmiju otiči do pekare po kruh - ako se nisu našminkale - da im pokuša objasniti, štaće se desiti nakon 5 ili više godina ako nastave kao ove - fasadirane, da neće smjeti leći u krevet sa muškarcem - od straha, štaće reći i pomisliti, kad umjesto nje, onako lijepe i poželjne, ujutro se uz njega probudi njegov - Kum Jozo...
Suzanna Marić od Suzanna Marić
Hahaha. Točno to!
Mario Bedeković od Mario Bedeković
:D ha ha ha :)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...