Dina Kljajić u rubrici Promet i vozila od

Poštanske službe po Hrvatskoj, a uključujući i HP, postavljaju i daju nam na korištenje razne paketomate raspoređene posvuda po mjestima i gradovima. Koje su prednosti ako koristim paketomat umjesto usluge poštara od vrata do vrata?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Monika Kiris od
odabran od Dina Kljajić
 
Najbolji odgovor

Sve veći udio dostava na pickup point lokacije ili paketomate je aktualni trend, čiji daljnji rast se očekuje. Upravo je zbog svoje rastuće popularnosti na petoj konferenciji o online prodaji - CRO Commerce 2023održan panel na kojem se raspravljalo o toj vrsti dostave.

Na panelu naslova: "Kako odabrati partnera za dostavu malih paketa" sudjelovali su predstavnici većine logističkih operatera koji nude tu uslugu na hrvatskom tržištu.

Kao najveća prednost paketomata ističe se činjenica da nudi fleksibilnostpaket se može beskontaktno pokupiti kada god vi želite, što znači da ne se ne morate brinuti čekajući dostavljače i stavljajući sve svoje obveze na čekanje. Dakle, može se koristiti za primanje i slanje paketa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Na spomenutom panelu su se spominjali i prijedlozi za poboljšanje ove usluge, a nadam se da će ti prijedlozi uskoro i zaživjeti. Jedan od njih je i niža cijena dostave na paketomat. Kako bi se online kupce dodatno motiviralo za odabir te opcije i tako ubrzalo cijeli proces dostave, dostava na paketomate bi trebala imati nižu cijenu od dostave na kućnu adresu

Slična pitanja

1 odgovor 105 👀
2 odgovora 312 👀
6 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 296 👀
1 odgovor 53 👀
2 odgovora 129 👀
2 odgovora 195 👀
2 odgovora 240 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...