Arijana Klokočki u rubrici Odnosi i veze od
uređen od Znatko
Ovako meni treba pomoć tjst.savjet

Lagala sam svog novog dečka da imam položeno,ne znam zbog čega sam to napravila nikad do sada ni u jednoj vezi nisam lagala pogotovo o tako tim stvarima.

Mi smo veza na daljinu kad dodje ili kad ja odem njemu nismo nikad nista vezi auta pricali to jest par puta me bio pitao hoću li voziti njegov auto ali nekako sam se uvijek izmotala.

Mislim da on vise misli da ja imam neki strah nego da ne znam ali jednostavno nisam bila u dobroj prilici da si to priuštim i sada napokon jesam i odlucila sam polagati.

Sad idem opet na par dana kod njega htjela bi mu reci istinu jer ne mogu pocelo me gusiti to da lazem tako banalnu stvar.. Pa dali ima te neki savjet kako da mu ja to kazem i iskreno osjecam se bas glupo zbog ovoga svega ali evo pokusavam se izvuci.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+14 glasa
Nino Marić od
Jednostavno je rješenje.

I jako teško. Psihički.

Dakle, super je što samo trebaš napraviti jednu stvar i što znaš da je to ispravno. I nema druge. Nemaš puno opcija, pogotovo ako te muči.

Teško je jer će straditi - tko? što? - tvoj ego. Praktički, gledano možda ćeš se u najgorem slučaju trebati suočiti s gubitkom dečka, ali ako je imalo vrijedan tebe, to neće biti razlog da te ostavi. Dakle, najvjerojatnije i dalje ćete biti zajedno.

Ah da, odgovor je - trebaš mu reći istinu. Kako se to radi? Pozoveš ga da sjednete i nekako da se udobno smjestite. Može i u autu. ;) Reci mu da mu moraš nešto važno reći. Napraviš stanku i onda nastaviš... Jednostavno mu to kažeš. I gotovo. To je sve. Dalje je - što će biti - biti će, ali ti se toga ne smiješ bojati.
Arijana Klokočki od
Hvala puno na pomoci i odgovoru ☺️☺️‌
+2 glasa
Arnela Abadžija od
mislim da banalna stvar ne može da uzrokuje veliki problem velike probleme uzrokuju velike stvari velika laganja velike  nevolje a banalne stvari mogu samo da dovedu do nekog manjeg nesporazuma Znam jednu malu iz kraja ona je nešto lagala bila svom dečku i kada je kada je on to spomenuo zar mi to i to nisi rekla tako i tako Ona mu je rekla nisam ti ja to rekla bog zna s kim si ti prije mene bio i pisao pa ti ona to rekla sad to prebacuješ na mene  i na kraju je ispalo kao da je ona ljuta na njega i na taj način je tako reći riješila nesporazum.  Ispalo je kao da je ona ljuta isto kao da joj je pomiješao sa nekom drugom po pitanju imena i on je na kraju njoj morao da se izvinjava što je nama bilo smiješno i dan danas to svi prepričavamo već pet godina

Slična pitanja

1 odgovor 192 👀
6 odgovora 1.8k 👀
4 odgovora 503 👀
6 odgovora 2.0k 👀
5 odgovora 708 👀
2 odgovora 542 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...