54 pregleda
Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od Redakcija

Što je to zbog čega je Kamp Terma Tuhelj među najboljima na Danima hrvatskog turizma? #DHT #2023

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Boris Marović od Boris Marović

Rekao bih ovako na prvu, da je to jer je smješten u prekrasnom prirodnom okruženju - u srcu Zagorja! smiley Kamp Terma Tuhelj je okružen šumama, jezerima i planinama. To mu pruža idealne uvjete za odmor i rekreaciju svim posjetiteljima-namjernicima. Osim toga, u ovom kampu se nalazi bazen, dječji igralište, sportski tereni, wellness centar i restorani. Mislim da su to ti dovoljni razlozi za pobjedu na DHT 2023. Što Vi mislite?

Kamp Terme Tuhelj

Još, ako je nekome bitno, a nekima sigurno je - kamp od početka koristi obnovljive izvore energije. Usput i ulaže u zaštitu okoliša tako da je prava zagorska oaza stopljena s prirodom.

+10 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Kamp Vita***** Terma Tuhelj dobio je cijenjeno priznanje u turističkom sektoru, u kategoriji najboljih kampova u Hrvatskoj tijekom Dana hrvatskog turizma 2023. u Rovinju. Ova nagrada odražava predanost kampa ekološkim standardima, suradnji s lokalnom zajednicom i promicanju zelenog poslovanja.

Kamp Vita
Kamp Vita

Kamp Vita***** Terma Tuhelj, kao jedini kamp s pet zvjezdica na kontinentu, pruža gostima kombinaciju svježeg zraka, mira i tišine te premium doživljaj kampiranja. Prostire se na više od 20,000 m2, nudeći različite vrste smještaja poput kamp-kućica, šatora, i safari šatora, s potpisom atraktivnog dizajna Abstracto Studio.

Fokus na zelenom poslovanju vidljiv je kroz upotrebu solarnih kolektora, smanjenje potrošnje električne energije, te implementaciju pametnog sustava kontrole grijanja i hlađenja. Kroz nedavno završenu investiciju, uvedena su inovativna i održiva rješenja poput foto naponske elektrane i kotlovnice na biomasu. Očekuje se da će ova investicija rezultirati uštedom od 44% godišnje potrošnje primarne energije, pridonoseći tako smanjenju utjecaja na klimatske promjene.

U centralnom objekt Horizont nalaze se sanitarne prostorije, praonice, dječje i obiteljske kupaonice, bar s restoranom, atraktivan kutak za roštiljanje, a tu je i fitness na otvorenom, teniski tereni, mini golf i dječje igralište.

Gosti također mogu iskusiti jedinstveni doživljaj "glampinga" u Glamping village Terme Tuhelj***** . Ovaj prostor nudi glamping wellness s saunama, zonom za opuštanje, whirlpoolom i drugim sadržajima, pružajući gostima intimnu atmosferu u srcu zagorskog kraja. Posebna pažnja posvećena je gastronomiji, a lokalni je doručak prepun zagorskih specijaliteta.

Foto: Elizabeta Penić / Lollipop pr

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...