146 pregleda
Filip Jurišić u rubrici Poslovanje od Filip Jurišić [Superaktivan] (2.2k bodova)
tagovi uređeni od Znatko
nedavno je otvorena nova cvjetna galerija. Lokacija nažalost nije baš idealna, jer nema puno prolaznika.

Zanima me ako netko ima ideju koja bi bila najbolja opcija za promoviranje galerije? Da li je to FB oglašavanje, malo Google Adwordsa, letci, neka druga vrsta itd.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)

S obzirom da su društvene mreže danas glavni oblik komunikacije i otkrivanja svih vrsta novosti (pa i novih lokacija za posjećivanje) te prosječna osoba na društvenim mrežama provede i po nekoliko sati dnevno, prva opcija oglašavanja su svakako Facebook i Instagram. Imajte na umu da je u posljednjih nekoliko godina Instagram značajno dobio na važnosti. Javne profile na toj društvenoj mreži može zapratiti bilo tko, a ako je sadržaj dobro prezentiran i ako su fotografije visoke kvalitete, zagarantiran je velik broj pratitelja. 

Letci su mlađim naraštajima manje atraktivan oblik oglašavanja, ali svakako će pronaći put do svoje publike i utjecati na povećanje broja posjetitelja. Neka budu dizajnirani tako da šalju porukom jednim pogledom na njih. Budući da se radi o cvjetnoj galeriji, letci mogu biti oblikovani kao neka vrsta cvijeta, a od podataka trebaju svakako sadržavati naziv galerije, lokaciju i radno vrijeme, a opcionalno i cijenu ulaznice. 

U blizini lokacije galerije možete nekoliko dana zaredom dijeliti besplatne buketiće cvijeća ili neku drugu sitnicu s porukom o Vašoj galeriji - radno vrijeme i adresa. Ovakve ljubazne geste privući će posjetitelje u galeriju. 

Na različitim lokacijama grada možete postaviti reklame za galeriju. Najbolja su mjesta za takvu vrstu oglašavanja autobusne i tramvajske stanice zbog velikog protoka ljudi. A osim toga, takve upečatljive reklame vidlljive su i iz tramvaja. 

Za kraj, odaberite jedan dan u tjednu kada ćete sniziti cijenu ulaznica i posjetiteljima ponuditi popust na ulaznicu. To će privući velik broj posjetitelja na koje imate priliku ostaviti dobar dojam kako bi oni galeriju preporučili prijateljima i bližnjima. 

Slična pitanja

1 odgovor 302 pregleda
1 odgovor 214 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...