4.1k pregleda
Marko Radić u rubrici Filmovi i serije od Marko Radić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Zanima me kako gledati Netflix u Hrvatskoj? Treba se registrirati, kako, gdje, te koliko ću to platiti i da li mi se isplati? Želim gledati filmove jeftinije nego putem B.net-a ili MaxTV-a.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.5k bodova)

1. Kako bi aktivirali profil na Netflixu, prvo od svega potrebno je doći na službenu stranicu na ovom linku ili upisati u tražilicu Netflix pa kliknuti na prvu objavu. 

2. Upisati svoju e-mail adresu pa kliknuti na Nastavi.

3. Potom osmisliti lozinku i upisati je. 

4. Klikom na Nastavi na ekranu se prikazuje opcija Prikaži pakete gdje birate koji želite.

8. Klikom na Nastavi dolazite do plaćanja, odnosno biranja između kartica s kojom ćete plaćati mjesečnu cijenu.


Osnovni paket košta otprilike 60.35 HRK, a uključuje 1 zaslon na kojem se može gledati istovremeno i 1 mobitel na kojem se može preuzeti sadržaj. 

Standardni paket košta otprilike 75.46 HRK, uključuje 2 zaslona na kojem se može gledati istovremeno i 2 mobitel na kojem se može preuzeti sadržaj.  

Premium paket košta otprilike 90.57 HRK, a uključuje 4 zaslona na kojima se može gledati istovremeno i 4 mobitela na kojem se može preuzeti sadržaj. 

Veći broj zaslona uključenih u paket znači da istovremeno može gledati više osoba, što znači da paket možete podijeliti s prijateljima pa će ukupna cijena po pojedincu biti manja. 

 

0 glasa
Kuzma Topić od Kuzma Topić [Megaktivan] (11.3k bodova)

Svi sadržaji dostupni su u SD, HD ili UHD razlučivosti te na jednom, dva ili četiri različita uređaja, ovisno o paketu pretplate koji odaberete. Cijene mjesečne pretplate iznose 7,99 eura za gledanje sadržaja na jednom uređaju u SD rezoluciji, 9,99 eura za gledanje na dva uređaja istovremeno i u HD rezoluciji te 11,99 eura za najviše četiri uređaja uz HD i Ultra HD rezolucije.

Uslugu je moguće platiti kreditnim karticama ili preko PayPal računa, prvi mjesec korištenja usluga je besplatna.

Pretplatite li se na uslugu, pod svojim računom na Netflixu moći ćete otvoriti nekoliko različitih profila ukućana s kojima dijelite životni prostor te će svatko od njih jedinstvenom prijavom moći gledati sadržaje skrojene isključivo vlastitim željama i preferencijama, a posebno je moguće označiti profile maloljetnih osoba kako im servis ne bi ponudio sadržaj koji nije namijenjen njima.

S obzirom na to da se radi o online streamu multimedijskog sadržaja, potrebno je znati da će vam korištenje usluge značajno trošiti mjesečni internetski promet, a po uvjetom da ćete gledati sadržaje niske razlučivosti, Netflix će vam trošiti oko 0,3 GB podatkovnog prometa tijekom sata gledanja, do 0,7 GB prometa u SD razlučivosti te između tri i sedam GB na sat prilikom gledanja sadržaja u HD, odnosno UHD razlučivosti.

Problem nastaje sta zasad na netflix-u nema Hrvatskih titlova, možete staviti engleske titlove, no ne znaju svi u Hrvatskoj tako dobro engleski. Ako vam je to presudna stavka, birajte radije Pickbox koji ima obilje lokaliziranog sadržaja.

Za registraciju sve ide putem: https://www.netflix.com/getStarted

Znatko od Znatko [Superaktivan] (1.7k bodova)
Kuzma, ovo Vam je kopija odavde: http://m.tportal.hr/411156/Netflix-je-stigao-evo-sto-to-znaci-za-vas.html Molimo Vas da uklonite Vaše identične kopije tekstova. Ovo Vam je prva opomena.
Kuzma Topić od Kuzma Topić [Megaktivan] (11.3k bodova)
Ispricavam se - kod kopiranja linka ima san problema sa duzinom komentara - jacljalo mi je da triban 400 znakova da mogu postat link - pa san samo copy paste-a postojeci tekst - ubuduce cu pazit na ovo

Slična pitanja

2 odgovora 2.1k pregleda
3 odgovora 382 pregleda
3 odgovora 2.2k pregleda
8 odgovora 921 pregleda
Znatko medijski pokriva

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere

Labin, 23.-24.09.2022.

PROGRAM | PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022


Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.6k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...