Da li ulagati u Fižulića i vrijednosnice MGMA-R-A (MAGMA d.d.)?

452 pogleda
Ninja Web Ratnik [nwr] pitano 29.05.2016. u kategoriji Poslovanje od korisnika Ninja Web Ratnik [nwr] Superaktivan (2,735 bodova)

Da li ulagati u vrijednosnice MGMA-R-A (MAGMA d.d.) koju i dalje vodi Goranko Fižulić i koja je trenutno "u banani"?

Please log in or register to answer this question.

1 odgovor

+3 glasova
Mali Dioničar odgovoreno 01.02.2017. od korisnika Mali Dioničar Aktivan (392 bodova)
malo je znanja u hrvatskom svijetu poslovne burze od stane fond menađerćića o načinu investiranja u tzv. "penny stocks" odnosno dionice male vrijednosti. Magma d.d. trenuno vrijedi ispod 1 kune. čak ispod 50 lipa. kome se to isplati? pa onome tko vjeruje barem malo, malo u oporavak ovog nekad velebnog carstva za dijecu - trgovca igračkama. tome se dalo naslutiti svaki puta kada bi na Poslovnom dnevniku izašla neka izjava od šefa Fižulića o njegovim idejama, ulaganjima u 3D printere igračaka, o velikom bizinisu koji je proširiv na cijeli svijet.... naime, nakon svakog takvog članka u Poslovnom dnevniku dionica bi otiška po pola kune gore. no, kako je Fižulić prestao sa istupima u javnost, ova dionica je potonula sa par kuna na ispod 50 lipa.

zaključak je, uložite li u ovu dionicu X novaca, a zatim Fižulić nastavi sa redovnim motivacijskim izjavama u Poslovnom dnevniku, cijena kupljenih dionica se može kroz pola godine ili godinu - ne samo udvostručiti već možda i upeterostučiti a za više nisam baš spreman gurnuti ruku u vatru. no, što čekate? stupite u kontakt s gospodinom - ako želite rast ove dionice. odnosno, nedajte mu da izlati u javnost ako želite rušiti cijenu. ;)
Marko Radić commented 23.01.2019. od korisnika Marko Radić Superaktivan (1,503 bodova)
Po meni se ne isplati ulagati u Fižulićevog mrtvaca tj. Magmu. Te dionice nemaju nikakvu vrijednost niti će ikada imati te se umjetno održavaju na burzi.

Slična pitanja

1 odgovor 539 pogleda
1 odgovor 326 pogleda
Marko Radić pitano 31.03.2016. u kategoriji Poslovanje od korisnika Marko Radić Superaktivan (1,503 bodova)
1 odgovor 1,192 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,051 pitanja

2,673 odgovora

1,320 komentara

692 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...