Darko Međimurec u rubrici Kompanije i karijere od Darko Međimurec

Da li ulagati u vrijednosnice MGMA-R-A (MAGMA d.d.) koju i dalje vodi Goranko Fižulić i koja je trenutno "u banani"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marin Barić od Marin Barić
malo je znanja u hrvatskom svijetu poslovne burze od stane fond menađerćića o načinu investiranja u tzv. "penny stocks" odnosno dionice male vrijednosti. Magma d.d. trenuno vrijedi ispod 1 kune. čak ispod 50 lipa. kome se to isplati? pa onome tko vjeruje barem malo, malo u oporavak ovog nekad velebnog carstva za dijecu - trgovca igračkama. tome se dalo naslutiti svaki puta kada bi na Poslovnom dnevniku izašla neka izjava od šefa Fižulića o njegovim idejama, ulaganjima u 3D printere igračaka, o velikom bizinisu koji je proširiv na cijeli svijet.... naime, nakon svakog takvog članka u Poslovnom dnevniku dionica bi otiška po pola kune gore. no, kako je Fižulić prestao sa istupima u javnost, ova dionica je potonula sa par kuna na ispod 50 lipa.

zaključak je, uložite li u ovu dionicu X novaca, a zatim Fižulić nastavi sa redovnim motivacijskim izjavama u Poslovnom dnevniku, cijena kupljenih dionica se može kroz pola godine ili godinu - ne samo udvostručiti već možda i upeterostučiti a za više nisam baš spreman gurnuti ruku u vatru. no, što čekate? stupite u kontakt s gospodinom - ako želite rast ove dionice. odnosno, nedajte mu da izlati u javnost ako želite rušiti cijenu. ;)
Marko Radić od Marko Radić
Po meni se ne isplati ulagati u Fižulićevog mrtvaca tj. Magmu. Te dionice nemaju nikakvu vrijednost niti će ikada imati te se umjetno održavaju na burzi.

Slična pitanja

2 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
2 odgovora 1.7k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...