Kuzma Topić u rubrici Posao od
promjena rubrike od Znatko
Kako najbolje zaraditi na internetu, koji su najisplativiji poslovi koje mozes raditi od kuce?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Darko Nelson od

Nema posebnog spiska najisplativijih poslova na internetu. Sve ovisi o znanju, poznavanju informatike i principa rada na određenim platformama. Zbog toga što kod nas sličnih servisa nema poželjno je i znanje engleskog jezika.

Bavim se ovim već 5 godina i sve što je dalo neke rezultate opisao sam na web stranici.

Od najjednostavnijih poslova plaćenih po kliku (koji se i ne mogu nazvati poslom) ,plaćenih amketa, prodaje slika, prijevod i trnskripcija, izrada web stranice, kriptovalute, prodaja majica s vašim slikama i slično.

Uz to idem i za time da se ljudima objasni kako obavljati određene poslove a ne samo im navesti mjesta na kojima to mogu.

Ima i opisa različitog softwera koji mogu pomoći kod raznih poslova, kao i opisa raznih web dućana koji se mogu otvoriti.

Sada sam počeo objavljivati i dokaze isplate.

Ako i vi imate neke svoje radove možete se javiti da se to objavi.(YouTube kanal i slično).

Ako želite više možete pročitati na Zarada na internetu.

Svi prijedlozi i sugestije su naravno dobrodošli.

Imam i posebnu stranicu na kojoj su opisana i druga korisna mjesta kako bi mogli pronaći i dodatne informacije.

Znatko sam otkrio nedavno pa ću i ovu web stranicu uključit na taj spisak jer mislim da se može pronaći mnogo korisnih odgovora.

Darija Gorić od
Koliko moižeš zaraditi mjesećno?‌
Darko Nelson od
Na mini poslovima do 5Eura tjedno, ankete do 40Eura, transkripcija 0.6$ po audio minuti. Prodaja slika od $1-10 po slici ovisno o platformi. Canva 1$ po prodanoj slici, grafici.  Kriptovalute oko 7% mjesečno na ulog. Blog kada se dobije pravo na reklame 10Eura /mjesečno a kako se broj pregleda povećava, poveća se i zarada.
Affiliate marketing npr. Amazon do 7% cijene od proizvoda.   Digistore24  oko $150 po prodanom proizvodu.  Poanta svega da se treba odlučit za neku od opcija i to tjerat do maksimuma.
To može biti i YouTube kanal.  Rezultati  se neće pokazati ako se ne uloži trud i vrijeme a neki puta i novac.‌
Borna Matić od
Nekome su to male brojke, ali nisu za odbaciti. Da se razumijemo. Samo ako kažeš da se trebam odlučiti samo za jednu - onda je to malo. Možda ipak barem dve-tri stvari? Razmišljam o tome, ali nemam ja ni vremena za jednu stvari. Osim casino igre.‌
Darija Gorić od
Za početak svako pojačanje kućnog budžeta je odlična stvar. Nije loše za ove gdje se najviše zaradi. Proučim vaš web pa se javim ako imam pitanja.‌
+13 glasa
Arya Oberoj od
Najisplativiji poslovi koji se mogu odrađivati od kuće bi bilo podučavanje hrvatskog jezika ili nekog drugog jezika studentima ili stranim državljanima. Ili općenito poduka nekog drugog predmeta koja može ići poput platforma kao što su Skype ili Zoom. Samo se treba malo uhvatiti u koštac s potragom, negdje sam vidjela sličnu stranicu koja nudi priliku za registracijom i ispunjavanjem i stvaranjem profila za takvu vrstu posla.
Također mnoge tvrtka traže game testere, ako ste iskusni u igranju igrica i imate oko za detalje vrlo vjerojatno je da možete pridonijeti kvaliteti igrica nekih domaćih tvrtki. Također burza oglasnim prostorom na internetu tzv. Google Add Exchange se isto čini kao zanimljiva opcija.

Pogotovo danas, internet je i više nego mjesto zabave i otkrivanje novih informacija, puno se opcija nudi za doprinos cijeloj zajednici uz dobivanje zasluženog honorara.
Nadam se da sam malo pomogla u davanju ideja i širenju vidika.
Puno sreće s potragom!
+7 glasa
Dora Dominović od

ekipa... samo da znate! ako ste i samo ako ste spremni uložiti svoje vrijeme i svoj trud - mogu vam reći da se jedino OnlyFans isplati !!!! 

nije laka zarada i budite biti spremni na konkurenciju. 

oni su popularan kad nudi ljudima da zarade novac samo snimajući svoj video sadržaja. a znamo što se snima i što se gleda. na internetu govori. 

ako im staviš video koji zarađuje onda dobiš 80% od svake pretplate. a oni tu uzmu 20%

jasno da ako imaš primjer... samo 100 pretplatnika ti zaradip $$$800 svaki f*** mjesec! a zamisli još više da imaš? ove ostale odgovore spominju siću za ovo.

Slična pitanja

1 odgovor 190 👀
5 odgovora 720 👀
Goran Dren 14.03.2014. pitanje u rubrici Poslovanje od Goran Dren
3 odgovora 1.3k 👀
11.12.2013. pitanje u rubrici Internet od i_mark
1 odgovor 391 👀
1 odgovor 430 👀
3 odgovora 275 👀
Nino Marić 15.02.2022. pitanje u rubrici Posao od Nino Marić
1 odgovor 366 👀
5 odgovora 3.6k 👀
11.12.2013. pitanje u rubrici Kupovina od i_mark
2 odgovora 585 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...