241 pregleda
Kuzma Topić u rubrici Web Dizajn od Kuzma Topić [Megaktivan] (11.1k bodova)
tagovi uređeni od Znatko
Rusi vjezbaju spasavanje od nuklearnog rata, smjestaju rakete po rubovima zemlje, ameri osvajaju sve po redu, kad ce se sve zakuvat i krenit treci svjetski rat?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Ivanhoe M. od Ivanhoe M. [Megaktivan] (12.8k bodova)
odabran od Kuzma Topić
 
Najbolji odgovor

Svjetski ratovi će se ubuduće voditi na drugi način, odnosno pojam rata kojeg poznajemo se redefinira i dobiva kompletno drugačiji značaj s obzirom na konačni cilj odnosno motiv. On ostaje isti, ali oblik je drugačiji. Treći svjetski rat kakav poznajemo (očekujem) više nema smisla jer ono što je cilj odnosno motiv se postiže drugim metodama.

Ako nije jasno o čemu pričam sada će biti još nejasnije. Ono što mi očekujemo (rat) se već događa samo na kompletno drugačiji način nego što očekujemo (dakle ne kroz rat):

  • izbjeglice dolaze u EU
  • samo najjači i dalje imaju jaka gospodarstva (Njemačka)
  • Facebook, Google, Andnroid/iPhone, ...
  • ...
I da... Ovo nije teorija svjetske zavjere, ovo je realnost. Cilj odnosno motiv je moć, novac, utjecaj, a to danas nema smisla postizati ratom kada su glavešine shvatile da ljude ne moraju tjerati strahom na nešto već stvaranjem tzv. "**** privlačnosti" ljudi sami dolaze i žele još, a pri tome su još više motiviraniji nego kada se to radi strahom.
+3 glasa
Ana Primorac od Ana Primorac [Superaktivan] (2.3k bodova)
ovo što se događa s ratom u Ukrajni jednostavno vodi ka trećem svjetskom ratu koji će, iad završi, dovesti do novog svjetskog poretka.

mnoge žrtve treba očekivati. mnogo mrtvih, ali čovjek će preživjeti i opet će doći mir. točno prema Nostradamusovim predviđanjima.

ako brineš previše, to nije dobro. sve će na kraju dobro završiti. samo treba biti strpljiv da i ovaj rat završi. a bude. jer ne može još dugo .

Slična pitanja

2 odgovora 116 pregleda
2 odgovora 460 pregleda
1 odgovor 1.5k pregleda
1 odgovor 2.6k pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...