Gdje promovirati apartman na internetu?

7,584 pogleda
Zoran pitano 23.01.2014. u kategoriji Web Primjena od korisnika Zoran Superaktivan (4,435 bodova)
Starci imaju 4 apartmana u svojoj kući na Krku i nešto sam već dogovarao s agencijama ali vidim da drugi to rade sami pa me zanima gdje promovirati apartmane od staraca, gdje dobiti link-ove na njihove apartmane? Uglavnom čitao sam da nam treba "promet" na stranicama kako bi onda dobili na konverziji tj. goste. Dakle, želimo da su apartmani puni gostiju i u predsezoni i postsezoni. Internet i marketing nam tu mogu puno pomoći,  a Vi sigurno znate kako?
related to an answer for: Kako oglašavati web za turizam?
Znatko commented 29.06.2014. od korisnika Znatko Aktivan (901 bodova)
Niti jedan od ovih stranica ne radi, a i krivo je postavljen odgovor. Stavljen je kao komentar, a ne kao pitanje. :(
Znatko commented 30.06.2014. od korisnika Znatko Aktivan (901 bodova)
@Mateij92 i danas javlja istu poruku pa brišem komentar - HTTP Error 404.0 - Not Found. The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
facanikola commented 21.08.2014. od korisnika facanikola Aktivan (198 bodova)
Poštovani
Želio bih još dodati da tu mogučnost ima i Njuškalo.hr ali uz malu naplatu

4 odgovor(a)

+5 glasova
Goran Dren odgovoreno 23.01.2014. od korisnika Goran Dren Superaktivan (3,893 bodova)
Danas smo u modernom dobu weba koje je promijenio mnoge aspekte poslovanja. Sad kada tražite smještaj za Vaš budući odmor ili ljetovanje nećete više na sljepo ići na more u nadi da ćete pronaći nešto ili ići u turističku agenciju i plaćati im visoke provizije. Web će Vam pomoći!
 
Budućnost su web-katalozi sa privatnim apartmanskim smještajem koji omogućuju izravan kontakt sa vlasnikom privatnog smještaja. Ako su Vaši "starci" vlasnici apartmana, kuće za odmor, sobe ili vile i nisu sigurni kako i gdje promovirati svoj apartmanski smještaj na internetu mogu Vam odgovoriti sljedeće: 
 
"MojSmjestaj.hr je turistički katalog koji će kvalitetno predstaviti Vaš smještaj na čak 10 regionalnih kataloga. Svaki objavljeni smještaj je detaljno i kvalitetno prezentiran sa fotografijama objekta i samih smještajnih jedinica, kalendarom zauzetosti pojedinog apartmana, cjenikom, razinom opremljenosti jedinice te ucrtanom lokacijom na karti. 
 
Apartmani su sortirani po regijama, rivijerama i gradovima, a pronalazak idealnog apartmana je olakšan pomoću nekoliko tražilica i filtera na portalu. Na kraju svakog oglasa se nalazi kontakt obrazac za slanje maila direktno vlasniku, adresa objekta te kontakt telefoni."
 
Oglašavanje apartmana na webu je danas neizbježna stvar. Nikako nemojte čekati da turistička sezona počne nego to učinite na vrijeme i popunite svoje privatne smještajne kapacitete na vrijeme, a to je - još danas! Dok ovo čitate.
Hrvoje pitano 23.01.2014. u kategoriji Web Marketing od korisnika Hrvoje Superaktivan (5,824 bodova) Koliko je danas gostima bitna ponuda apartmana na internetu?
Marinko Zadro pitano 23.01.2014. u kategoriji Web Primjena od korisnika Marinko Zadro Superaktivan (3,250 bodova) Imaju li putničke agencije smisla pored online putničkih servisa?
+11 glasova
Tomislav Zagreb odgovoreno 19.02.2014. od korisnika Tomislav Zagreb Početnik (72 bodova)
selected 19.02.2014. od korisnika Zoran
 
Najbolji odgovor

Predlozio bih vam par stranica preko kojih je najbolje raditi .

1. www.Booking.com - uzimaju najvecu proviziju od cca 15% od rezervacije, ali i dalje najjaca stranica  za popunjavanje smjestaja.

2. www.Airbnb.com - uzimaju proviziju od 3% ali se nadogradjuju na vasu cijenu sa takozvanim aribnb fee, pa gosta u biti ispadne isto oko 10-15%

3. www.reklamauceskoj.cz/‎ - vrlo dobra stranica za popunjavanje smjestaja na hrvatskoj obali, rade na principu jednokratne uplate od 100eura= godinu dana besplatnog oglasavanja

4. www.Housetrip.com - jos jedna dobra stranica za iznajmljivanje apartmana, Vi dajete fiksnu cijenu a oni se nadogradjuju na nju

5. http://www.only-apartments.com - rade na principu od 10% koje gost uplacuje njima na racun, a ostatak gost placa po dolasku .

6. www.apartmanija.hr - najbolja hrvatska stranica za oglasavanje apartmana, rade na principu jednokratne uplate. Mozete platiti 6 mjeseci, 350kn

Ukoliko budete kvalitetno oglaseni na svim ovim stranicama, mislim da necete imati problema sa popunjavanjem vaseg smjestaja.

 

Sretno sa iznajmljivanjem!

 

Lijep pozdrav!

Tomislav

0 glasova
zeze odgovoreno 21.02.2014. od korisnika zeze Početnik (12 bodova)
Evo link gdje imaš oko 2 miliona kupaca, Potrebna je registracija, dakako besplatna i kao svi uzmu ponešto provizije. Pa provjeri i reklamiraj apartmane širom svijeta: http://www.tripleclicks.com/13099248.201/ECA Puno sreće i dobrih gostiju, ponavljača, želim.
Ivanhoe M. commented 24.02.2014. od korisnika Ivanhoe M. Superaktivan (6,008 bodova)
Kako je besplatna a onda spominješ proviziju?! :)
commented 24.02.2014. od korisnika anonymous
Znači vrlo jednostavno registracija na portal je besplatna i dok ne prodaš ništa ne košta ništa, hoću reći nema članarine ili sličnih gliuposti. Znaš i sam da ti ljudi nude za reklamu apartmana da bude plaćena bez obzira na učinak. Nadalje nitko ti ne brani da na ovom sajtu podigneš cjenu za visinu provizije pa ti dobit ostane čista, samo je pitanje koliko je to pametan potez. Osim apartmana ovdje možeš staviti i druge stvari zato i stoji link da je ne bi pisao romane, heh.
Pozdrav
Goran Dren commented 25.02.2014. od korisnika Goran Dren Superaktivan (3,893 bodova)
Ovo nije forum. Slobodno poboljšaj svoj odgovor gore naknadnim editiranjem, a ne trebaš raditi reply. Cilj je da tvoj odgovor bude odabran kao najbolji.
Mario Daka commented 05.03.2014. od korisnika Mario Daka Superaktivan (7,333 bodova)
Meni se čini ovo OK ideja. Jeste uopće isprobali link prije kada ste ga flag-irali adminu?
Znatko commented 30.06.2014. od korisnika Znatko Aktivan (901 bodova)
Maknuo sam sve flag oznake!
+1 glas
marija odgovoreno 10.04.2014. od korisnika marija Početnik (14 bodova)

www.trazimsmjestaj.com
nude besplatno oglasavanje sve dok ne dobijete znacajan broj upita (bez rizika i vezeanja). Vrijedi probati jer su i graficki i po broju oglasa, upita pri samom vrhu. Ja sam u svakom slucaju zadovljna sa njima.
Imaju 5 internet adresa za 5 jezickih podrucja, jezka. Prezentacija je savrsena, djelatnici jako ljubazni i susretljivi. I po svemu su najjeftiniji a uz to rade na bijelo i izdaju racune za razliku od nekih.
Probala sam i apartmaniju za koju kazu da je najbolja ali ja vise upita dobijem na trazimsmjestaj.com

Ivanhoe M. pitano 11.04.2014. u kategoriji Web Poslovanje od korisnika Ivanhoe M. Superaktivan (6,008 bodova) Koliko zarađuju web direktoriji ponude apartmana?

Slična pitanja

1 odgovor 303 pogleda
0 odgovora 805 pogleda
0 odgovora 1,014 pogleda
1 odgovor 862 pogleda
2 odgovora 331 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,051 pitanja

2,673 odgovora

1,320 komentara

692 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...