274 pregleda
Darko Međimurec u rubrici Zdravlje i medicina od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.6k bodova)
Možete li preporučiti nekog zubara u cijeloj Hrvatskoj koji je dobar za stavljanje više zubnih krunica? Hvala.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+2 glasa
Ivana B. od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)
uređen od Ivana B.

Pozdrav,

ja bih osobno preporučila dr. Aleksandru Pavelić u Zagrebu, kod koje sam radila most i bila sam jako zadovoljna. Doktorica je jako prijazna i odradila je odličan posao, a možete biti bez straha od boli jer je jako nježna i pazi da Vam je iskustvo najugodnije moguće.Naručivanje je bilo lagano (preko maila) i možete pogledati što sve nudi na njenoj web stranici.

Nadam se da Vam je odgovor od pomoći, Ivana.

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.7k bodova)

Preporučam dr. Luku Stojića, specijalista stomatološke protetike. Radi se o stomatološkoj ordinaciji Denta Centar. U multidisciplinarnom timu rade priznati stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u raznim područjima stomatologije, ali ono što je još i važnije jesu ugodna atmosfera i ljubaznost zaposlenika Centra. 

Centar možete pronaći u Zagrebu, na adresi Milana Amruša 6. Možete ih kontaktirati na broj telefona 01 4819 478 ili e-mailom na adresu info@dentacentar.hr. 

Zaista od ovog tima možete očekivati ugodnu suradnju i brzi dogovor. Prilažem i poveznicu na njihovu web stranicu: https://www.dentacentar.hr/

+1 glas
kasibson od kasibson [Početnik] (95 bodova)

Pozdrav, ako ste iz Osijeka, ogromna preporuka stomatologu: https://smiledesign-kovac.hr/. Odlično rade svoj posao, što možete i pogledati u galeriji radova putem web stranici. Redovno idem kod njih več godinama, što na rednovne preglede a  imao sam jedan veči zahvat prije sada 9 godina i nije bilo nikakvih problema. Vrlo su poznati po izvrsnosti, stoga toplo preporučavam ordinaciju. Iskreno prije sam imao i strah od stomatologa, sada ga više nemam i s lakočom odem na pregled.

–2 glasa
Nives Bratić od Nives Bratić [Aktivan] (474 bodova)
prikazano od Znatko

Poštovanje,
dok Vam ja to ne mogu reći za sigurno, postoji mnogo internet portala, foruma i web stranica koje daju preporuke koje Vi tražite.
One dakako ovise i o Vašoj lokaciji i financijskim sposobnostima, sve što možete pronaći surfanjem po navedenim forumima i web stranicama, samo upišite Vaše pitanje u Google ili Bing tražilicu te ćete naći sve što Vas zanima.
Primjer takvog foruma je: http://forum.roda.hr/threads/86613-Stomatolog-stavljanje-krunice
Isto tako samo jedim traženjem na navedenim platformama možete doći do stotine raznih ureda i praksi raznih zubara i ortodonta koji svoje usluge nude za razne cijene.
Preporučujem čitati recenzije.
Nadam se da Vam je ovaj odgovor pomogao,
Lp.

Slična pitanja

1 odgovor 164 pregleda
Sandra 11.03.2021. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Sandra [Ekstraktivan] (8.5k bodova)
2 odgovora 195 pregleda
2 odgovora 174 pregleda
2 odgovora 303 pregleda
Zoran Jurić 20.12.2015. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...