829 pregleda
Darko Međimurec u rubrici Zdravlje i medicina od Darko Međimurec
Možete li preporučiti nekog zubara u cijeloj Hrvatskoj koji je dobar za stavljanje više zubnih krunica? Hvala.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Preporučam dr. Luku Stojića, specijalista stomatološke protetike. Radi se o stomatološkoj ordinaciji Denta Centar. U multidisciplinarnom timu rade priznati stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u raznim područjima stomatologije, ali ono što je još i važnije jesu ugodna atmosfera i ljubaznost zaposlenika Centra. 

Centar možete pronaći u Zagrebu, na adresi Milana Amruša 6. Možete ih kontaktirati na broj telefona 01 4819 478 ili e-mailom na adresu info@dentacentar.hr. 

Zaista od ovog tima možete očekivati ugodnu suradnju i brzi dogovor. Prilažem i poveznicu na njihovu web stranicu: https://www.dentacentar.hr/

+9 glasa
Ivana Basar od Ivana Basar
uređen od Ivana Basar

Pozdrav,

ja bih osobno preporučila dr. Aleksandru Pavelić u Zagrebu, kod koje sam radila most i bila sam jako zadovoljna. Doktorica je jako prijazna i odradila je odličan posao, a možete biti bez straha od boli jer je jako nježna i pazi da Vam je iskustvo najugodnije moguće.Naručivanje je bilo lagano (preko maila) i možete pogledati što sve nudi na njenoj web stranici.

Nadam se da Vam je odgovor od pomoći, Ivana.

+7 glasa
Nisad Kasib od Nisad Kasib

Pozdrav, ako ste iz Osijeka, ogromna preporuka stomatologu: https://smiledesign-kovac.hr/. Odlično rade svoj posao, što možete i pogledati u galeriji radova putem web stranici. Redovno idem kod njih več godinama, što na rednovne preglede a  imao sam jedan veči zahvat prije sada 9 godina i nije bilo nikakvih problema. Vrlo su poznati po izvrsnosti, stoga toplo preporučavam ordinaciju. Iskreno prije sam imao i strah od stomatologa, sada ga više nemam i s lakočom odem na pregled.

+4 glasa
Katarina Smičiklas od Katarina Smičiklas
Apsolutno bi vam preporučio stomatologa u Osijeku. Ordinacija je Smile Design Kovač. Čak i za potrebe za većim brojem zubnih krunica Dr. je fantastičan. Jako je pedantan i pazi na svoj rad i teži savršenstvu. Ništa vam neće prepustiti slučaju i stvarno možete biti sigurni u njegovim rukama.

Također, prije ikakvog rada prvo dođete na pregled kako bi se utvrdilo stanje, tako da vas usput savjetuje, pokaže vam svoj rad koji imate i na webu. Moji zubi su bili stvarno u jako lošem stanju, danas ih ne mogu prepoznati koliko ih je dobro Dr.Kovač sredio. Vjerujte da nećete požaliti.

https://smiledesign-kovac.hr/usluge/zubne-krunice/
–2 glasa
Nives Bratić od Nives Bratić
prikazano od Znatko

Poštovanje,
dok Vam ja to ne mogu reći za sigurno, postoji mnogo internet portala, foruma i web stranica koje daju preporuke koje Vi tražite.
One dakako ovise i o Vašoj lokaciji i financijskim sposobnostima, sve što možete pronaći surfanjem po navedenim forumima i web stranicama, samo upišite Vaše pitanje u Google ili Bing tražilicu te ćete naći sve što Vas zanima.
Primjer takvog foruma je: http://forum.roda.hr/threads/86613-Stomatolog-stavljanje-krunice
Isto tako samo jedim traženjem na navedenim platformama možete doći do stotine raznih ureda i praksi raznih zubara i ortodonta koji svoje usluge nude za razne cijene.
Preporučujem čitati recenzije.
Nadam se da Vam je ovaj odgovor pomogao,
Lp.

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...