Darko Međimurec u rubrici Zdravlje i medicina od
Možete li preporučiti nekog zubara u cijeloj Hrvatskoj koji je dobar za stavljanje više zubnih krunica? Hvala.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od

Preporučam dr. Luku Stojića, specijalista stomatološke protetike. Radi se o stomatološkoj ordinaciji Denta Centar. U multidisciplinarnom timu rade priznati stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u raznim područjima stomatologije, ali ono što je još i važnije jesu ugodna atmosfera i ljubaznost zaposlenika Centra. 

Centar možete pronaći u Zagrebu, na adresi Milana Amruša 6. Možete ih kontaktirati na broj telefona 01 4819 478 ili e-mailom na adresu info@dentacentar.hr. 

Zaista od ovog tima možete očekivati ugodnu suradnju i brzi dogovor. Prilažem i poveznicu na njihovu web stranicu: https://www.dentacentar.hr/

+9 glasa
Ivana Basar od
uređen od Ivana Basar

Pozdrav,

ja bih osobno preporučila dr. Aleksandru Pavelić u Zagrebu, kod koje sam radila most i bila sam jako zadovoljna. Doktorica je jako prijazna i odradila je odličan posao, a možete biti bez straha od boli jer je jako nježna i pazi da Vam je iskustvo najugodnije moguće.Naručivanje je bilo lagano (preko maila) i možete pogledati što sve nudi na njenoj web stranici.

Nadam se da Vam je odgovor od pomoći, Ivana.

+7 glasa
Nisad Kasib od

Pozdrav, ako ste iz Osijeka, ogromna preporuka stomatologu: https://smiledesign-kovac.hr/. Odlično rade svoj posao, što možete i pogledati u galeriji radova putem web stranici. Redovno idem kod njih več godinama, što na rednovne preglede a  imao sam jedan veči zahvat prije sada 9 godina i nije bilo nikakvih problema. Vrlo su poznati po izvrsnosti, stoga toplo preporučavam ordinaciju. Iskreno prije sam imao i strah od stomatologa, sada ga više nemam i s lakočom odem na pregled.

+4 glasa
Katarina Smičiklas od
Apsolutno bi vam preporučio stomatologa u Osijeku. Ordinacija je Smile Design Kovač. Čak i za potrebe za većim brojem zubnih krunica Dr. je fantastičan. Jako je pedantan i pazi na svoj rad i teži savršenstvu. Ništa vam neće prepustiti slučaju i stvarno možete biti sigurni u njegovim rukama.

Također, prije ikakvog rada prvo dođete na pregled kako bi se utvrdilo stanje, tako da vas usput savjetuje, pokaže vam svoj rad koji imate i na webu. Moji zubi su bili stvarno u jako lošem stanju, danas ih ne mogu prepoznati koliko ih je dobro Dr.Kovač sredio. Vjerujte da nećete požaliti.

https://smiledesign-kovac.hr/usluge/zubne-krunice/
–2 glasa
Nives Bratić od
prikazano od Znatko

Poštovanje,
dok Vam ja to ne mogu reći za sigurno, postoji mnogo internet portala, foruma i web stranica koje daju preporuke koje Vi tražite.
One dakako ovise i o Vašoj lokaciji i financijskim sposobnostima, sve što možete pronaći surfanjem po navedenim forumima i web stranicama, samo upišite Vaše pitanje u Google ili Bing tražilicu te ćete naći sve što Vas zanima.
Primjer takvog foruma je: http://forum.roda.hr/threads/86613-Stomatolog-stavljanje-krunice
Isto tako samo jedim traženjem na navedenim platformama možete doći do stotine raznih ureda i praksi raznih zubara i ortodonta koji svoje usluge nude za razne cijene.
Preporučujem čitati recenzije.
Nadam se da Vam je ovaj odgovor pomogao,
Lp.

Slična pitanja

1 odgovor 364 👀
Sandra Vukov 11.03.2021. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Sandra Vukov
1 odgovor 233 👀
1 odgovor 815 👀
2 odgovora 333 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...