Ivana Basar u rubrici Odnosi i veze od
Trebam li dečku za prvu godišnjicu veze pokloniti nešto posebno ili je dovoljan samo mali znak pažnje? Ne želim mu pokloniti nešto što bih mu kupila npr. za rođendan (igrica, majica), već nešto što bi moglo simbolizirati našu vezu.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+13 glasa
Ivana Horžić od

Poklon za dečka treba biti nešto ''iz srca''. S obzirom da je godišnjica to ne bi trebalo biti ništa previše nego nešto što će njemu pokazati da ti je stalo do njega. Tim poklonom bi njemu trebala pokazati da ga slušaš kada ti priča, da ga voliš i da želiš da ostanete zajedno.

To ne mora biti nikakav skupi poklon. On može biti skupi o n taj način ne možeš pokazati ljubav više nego jeftinijim poklonom. Poklon bi trebao biti nešto što on voli. To može biti mala kutijica koju možeš sama izvana oblijepiti vašim slikama, a s unutarnje strane poklopca napisati mu slatku poruku na kojoj mu govoriš da ga voliš. U nju možeš staviti maloga medu (dečki vole plišance isto kao i cure samo ne priznaju), stavi mu i neki privjesak za ključ sa slikom benda koji voli ili ljubimca... U kutiju stavi i njegovu omiljenu čokoladu, kekse, grickalice... Ukoliko voli kartati pokloni mu nove karte ili mu uzmi neku mini bočicu omiljene žestice. Može mu u kutiju staviti i omiljeni dezodorans ili gel za tuširanje.

Sadržaj kutije iskombiniraj onako kako on voli. Sa sadržajem iznutra ćeš mu pokazati da ga slušaš i da znaš detalje poput koji gel koristi i slično, a unikatno će biti zato jer ćeš kutijicu sama ukrasiti izvana, a unutra napisati poruku.

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od

Smatram da je mali znak pažnje uvijek bolja verzija poklona, posebno ako stvara dojam da se osoba oko njega potrudila. 

Jedna od ideja je da se na papiriće napišu zajedničke uspomene i naša sjećanja na te zajedničke događaje. Svi papirići mogu se ubaciti u ukrasnu kutiju te im se mogu dodati male čokoladne slastice ili bomboni koje naš partner najviše voli. 

Sljedeća je ideja scrapbook. Možete kupiti običnu bilježnicu bez crtovlja i u nju zalijepiti zajedničke fotografije ili neku drugu vrstu uspomena koje ste sačuvali, primjerice, ulaznice s koncerata, ulaznice za kino, razglednice iz mjesta koja ste zajedno posjetili ili slično. Dodatni dašak pažnje možete dodati na način da ispod svake fotografije, ulaznice, razglednice i sličnog napišete lokaciju na kojoj je fotografija nastala ili lokaciju održavanja koncerta, datum (ili barem godinu) kada je ta zajednička uspomena nastala i citat koji Vas podsjeća na taj zajednički trenutak. 

Jednostavnija verzija scrapbooka je kupnja foto albuma koji ima prazne stranice na koje se fotografije trebaju zalijepiti. Ja takve foto albume kupujem u Stradivariusu (mogu se naručiti i online). Ispod zalijepljene fotografije možete napisati lokaciju i datum nastanka te fotografije, a možete dodati i neki citat ili stihove pjesme koju oboje volite slušati, a podsjećaju Vas na zajedničku uspomenu s fotografije. 

Danas sve popularnija verzija foto albuma dostupna je za naručivanje s YoloBook stranice. Na toj stranici možete uploadati željene fotografije, izabrati dimenzije i izgled korica albuma. Ova je opcija vrlo praktična jer sve možete napraviti u udobnosti vlastitog doma. Dostava je brza, a cijena proizvoda je pristupačna. Postoji i YoloBox, odnosno kutija s polaroid fotografijama. 

+9 glasa
Sandra Vukov od
Poklon za prvu godišnjicu veze bi definitivno mogla biti vaša slika u okviru, to je poklon koji ne košta više od 20 kn a prekrasan je i može značiti mnogo. Takodjer poklon može biti narukvica ili lančić koja vas spaja dok ste zajedno. Preporučila bi da je srebro u pitanju ili nehrđajući čelik (oboje nije skupo) jer tako poklon duže traje i može se nositi za vrijeme kupanja i spavanja. Medaljončić sa slikom ili nezaboravna večer bez poklona, uz svjecice, laganu glazbu i razgovor.

Bilo bi simpatično kada bi napunili jednu staklenu posudicu sa papirićima šarenih boja, koju bi izvlačio a na kojima bi pisalo nešto vezano za vas. Najbolji su pokloni oni najednostaviji koji dolaze iz srca.
+7 glasa
Iva Murat od
Možete dečku pokloniti sliku vas dvoje na šalici, majici ili nekom drugom predmetu kojim će se često koristiti. Možete naručiti personalizirani privjesak za ključeve s ugraviranim vašim imenima ili inicijalima i datumom kad ste se upoznali. Ako vaš dečko nosi nakit poput prstena, isto možete napraviti s prstenom. Možete izraditi album s vašim slikama i sami ga urediti. Također, možete mu pripremiti finu večeru, nešto što jako voli jesti.
+7 glasa
Matija Kranjčić od
Mislim da je u dobroj i istinskoj "vezi" za prvu godišnjicu veze dovoljan mali znak pažnje, mali poklon koji će na poseban način obilježiti taj posebni dan i dati drugo osobi na znanje kako se taj dan dogodilo nešto posebno. Iskreno, vidim veću poantu u razgovoru s osobom koja nam nešto više znači u životu, ali isto tako vidim i veliku zabavu i intrigu u osmišljanju poklona i načina na koji ćemo ih uručiti. Sve to vodi razvoju i preplitanju veze dvoje ljudi koji se vole.

Slična pitanja

6 odgovora 1.7k 👀
9 odgovora 860 👀
1 odgovor 211 👀
5 odgovora 1.0k 👀
Margareta Jurisi 01.11.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
6 odgovora 621 👀
5 odgovora 697 👀
6 odgovora 662 👀
4 odgovora 344 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...