200 pregleda
Teta Dora u rubrici Osobni razvoj od Teta Dora [Početnik] (25 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koja je najsramotnija situacija koja vam se dogodila i kako ste se izborili s tom situacijom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
Na jednoj od najvećih i najprometnijih zagrebačkih tramvajskih stanica prelazila sam cestu trčeći kao luda. Imala sam pune ruke. Nosila sam torbu, vrećice i fascikl pun papira. Na nogama sam imala čizme na petu u kojima sam inače spretna, ali taj mi dan nije bio suđen.

Pred otvorenim vratima tramvaja raspala sam se kao kruška.  U tom sam trenutku vidjela samo svoju prijateljicu koja me svom silom pokušala podići s poda. Ljudi su oko mene gledali u čudu što se dogodilo dok sam ja na brzinu skupljala sve što sam po podu izgubila da bih stigla uletjeti u tramvaj. Otkako sam ustala s poda, smijala sam se sama sebi, a pridružila mi se i prijateljica. U tramvaj smo ušle brzo kao rakete iako sam ogrebla koljeno, s kojega je čak počela kapati i krv.

Cijelu sam situaciju smatrala poprilično komičnom te sam ostatak puta kući provela brišući suze od smijeha. Vjerujem da se u sličnim situacijama treba znati nasmijati i sam sebi i svojim glupostima. To mi je bila lekcija da se u petama ne trči.
–1 glas
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Najsramotnija situacija koja mi se dogodila je svakako bila kada sam imao kojih deset godina. Pošto se bavim izvođačkom umjetnošću, tj. sviranjem klavira, na jednom sam završnom koncertu školske godine odlučio malo promijeniti uobičajene stvari. Umjesto da sam odsvirao samo dvije kompozicije koje su pisale pored mojeg imena u programskoj knjižici, ja sam odsvirao i treću. Publika je nakon druge stvari počela pljeskati, ali se ja nisam mislio ustati već sam pričekao da stanu i odsvirao treću stvar - kao da se ništa nije dogodilo, jer je ipak publika ta koja je bila u krivu. ;)

Slična pitanja

2 odgovora 136 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...