Ivana Basar u rubrici Društvo od
promjena rubrike od Znatko
Koja poznata osoba koju ste imali "čast" upoznati je ispala izuzetno bezobrazna i nekulturna? U kojoj situaciji ste ju upoznali i što vam je rekla?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od

Adama Končića upoznala sam kao dijete s 8 godina. Zajedno s još nekoliko članova dramske skupine sudjelovala sam u izvedbi jedne predstave na natjecanju. Nastup je prošao odlično bez ikakvih pogrešaka ili nepredvidljivih improvizacija, unatoč tome što smo bili djeca. Dobili smo sve pohvale žirija i osvojili drugo mjesto u županiji. Nakon završetka cijelog programa, sreli smo Adama Končića koji nam je uputio ružne i uvredljive riječi vezane uz našu izvedbu i glumačke sposobnosti. Bio je toliko neugodan i bezobrazan da su čak i učiteljice u našoj pratnji bile iznenađene. Uspoređivao je svoje glumačke sposobnosti s našima, što nikako nije bilo korektno. Bilo bi prihvatljivo da je koristio kulturu i pristojne riječi bez uvreda. 

+10 glasa
Boris Marović od

Iznenadila me jako Maja Šuput kada je probala onako bezobrazno poniziti poznatog životnog motivatora i tiktokera u šou u kojem je ona članica žirija (prilažem video dolje). Primitivno i grozno ga je ponizila. On se zove Branko Buzov. Osim ako to nije bilo dogovoreno da se o njoj i njemu piše u medijima i pomogla mu, ali lik je baš simpa i fora.

Evo kako je to bilo na Supertalentu kod Maje:

@supertalent

Branko Buzov: "Lave! Ustani! Zapni! Kreni! Ćao!"

@brankobuzov

Poštovani motivatoru g. Buzov, samo nastavite gdje ste stali i ne obazirite se na ovakve. A uostalom, dogovoreno ili ne, učinila Vam je uslugu i još Vas više popularizirala! :) Ćao!

Mila Validžić od
Istina! Dobro da ste to spomenuli‌
Marin Duganđija od
hahaha! :D To majstore!!!‌
Ivan Đerek od
ja se prestrašim kad upalim tv i vidim maju na "malom ekranu" :P
Frenki (Ilija) Atajić od
Ako sve nije namješteno - a u to ne vjerujem, da jedan anonimus pravi maji reklamu -- osobno sam skeptik prema tim ,,motivatorima,, večina od njih (osim , morija i bučevičke ) žive na rubu egzistencije u nekom iznajmljenom suterenskom stanu - ali, biti ,,popularan,, je njihova opsesija,, sličan slučaj je i sa nevenom ciganovićem, koji živi u nekom suterenu u dubravi, ali, se trpa po raznim tv - emisijama, za koju kunu, tek toliko da ima za život - čak su se međusobno počeli nazivati i UMJETNICI...Grrrrrr‌
Dario Barić od
Možemo biti skeptični prema njima, ali ovaj je na pomalo zabavan način upečatljiv. Kao i Deda Toni...‌

Slična pitanja

1 odgovor 143 👀
3 odgovora 420 👀
1 odgovor 252 👀
3 odgovora 644 👀
4 odgovora 419 👀
1 odgovor 235 👀
4 odgovora 410 👀
12 odgovora 1.3k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...