Zoran Jurić u rubrici Web Poslovanje od
U webshopu se žele prikazivati realni podaci o raspoloživosti proizvoda. Osim što bi ih netko trebao ručno upisivati u taj webshop, želim im predložiti da se uspiju povezati s nekim postojećim programom koji trenutno koristite za poslovanje. Da bi ovo funkcioniralo obično trebaš programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web shop, no da li se to može napraviti nekako da se softverski tj. automatski poveže webshop i taj postojeći program za poslovanje?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako pokrenuti web trgovinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Goran Dren od
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Ako u web trgovini želite prikazivati realne podatke o raspoloživosti proizvoda, tada se ti podaci odnekud moraju dobavljati. To je valjda svima jasno. Možete ih ručno upisivati u web shop, ali to velite da ne želite. Zato postoji druga opcija.

Web trgovinu povžite s nekim postojećim programom (softverom, ERP-om, ...) koji trenutno koristite za poslovanje. Taj poduhvat je malo opsežniji posao i radi se na početku, a koji ćete jednokratno i platiti, no zato ćete kasnije sve raditi neusporedivo brže.

Da bi ovo funkcioniralo, bit će potrebna suradnja programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web trgovinu. Treba ih povezati. Odvesti na kavu, ručak, ... Ovisno o mogućnostima vašeg postojećeg programa za poslovanje, povezivanje će se moći ili se neće moći izvesti (kvalitetno). 

Kada se sve napravi kako treba, proizvodi će se ažurirati automatski i uopće ih nećete morati ručno utipkavati u web trgovinu. To predstavlja uštedu od barem nekoliko stotina sati Vašeg rada godišnje.

Procijenite i sami da li Vam se isplati. smiley

Slična pitanja

1 odgovor 531 👀
2 odgovora 326 👀
1 odgovor 222 👀
1 odgovor 3.4k 👀
Marko Radić 02.03.2016. pitanje u rubrici Internet od Marko Radić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...