Kako webshop povezati s programom za praćenje zaliha na skladištu?

362 pogleda
Zoran pitano 08.04.2014. u kategoriji Web Poslovanje od korisnika Zoran Superaktivan (4,435 bodova)
U webshopu se žele prikazivati realni podaci o raspoloživosti proizvoda. Osim što bi ih netko trebao ručno upisivati u taj webshop, želim im predložiti da se uspiju povezati s nekim postojećim programom koji trenutno koristite za poslovanje. Da bi ovo funkcioniralo obično trebaš programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web shop, no da li se to može napraviti nekako da se softverski tj. automatski poveže webshop i taj postojeći program za poslovanje?
related to an answer for: Kako pokrenuti web trgovinu?

1 odgovor

+3 glasova
Goran Dren odgovoreno 11.04.2014. od korisnika Goran Dren Superaktivan (3,893 bodova)
selected 11.04.2014. od korisnika Zoran
 
Najbolji odgovor

Ako u web trgovini želite prikazivati realne podatke o raspoloživosti proizvoda, tada se ti podaci odnekud moraju dobavljati. To je valjda svima jasno. Možete ih ručno upisivati u web shop, ali to velite da ne želite. Zato postoji druga opcija.

Web trgovinu povžite s nekim postojećim programom (softverom, ERP-om, ...) koji trenutno koristite za poslovanje. Taj poduhvat je malo opsežniji posao i radi se na početku, a koji ćete jednokratno i platiti, no zato ćete kasnije sve raditi neusporedivo brže.

Da bi ovo funkcioniralo, bit će potrebna suradnja programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web trgovinu. Treba ih povezati. Odvesti na kavu, ručak, ... Ovisno o mogućnostima vašeg postojećeg programa za poslovanje, povezivanje će se moći ili se neće moći izvesti (kvalitetno). 

Kada se sve napravi kako treba, proizvodi će se ažurirati automatski i uopće ih nećete morati ručno utipkavati u web trgovinu. To predstavlja uštedu od barem nekoliko stotina sati Vašeg rada godišnje.

Procijenite i sami da li Vam se isplati. smiley

Slična pitanja

1 odgovor 2,109 pogleda
Zoran pitano 08.04.2014. u kategoriji Web Poslovanje od korisnika Zoran Superaktivan (4,435 bodova)
1 odgovor 170 pogleda
2 odgovora 2,846 pogleda
1 odgovor 1,226 pogleda
0 odgovora 394 pogleda
2 odgovora 1,297 pogleda
2 odgovora 377 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,051 pitanja

2,674 odgovora

1,320 komentara

689 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...