646 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić
U webshopu se žele prikazivati realni podaci o raspoloživosti proizvoda. Osim što bi ih netko trebao ručno upisivati u taj webshop, želim im predložiti da se uspiju povezati s nekim postojećim programom koji trenutno koristite za poslovanje. Da bi ovo funkcioniralo obično trebaš programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web shop, no da li se to može napraviti nekako da se softverski tj. automatski poveže webshop i taj postojeći program za poslovanje?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako pokrenuti web trgovinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Goran Dren od Goran Dren
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Ako u web trgovini želite prikazivati realne podatke o raspoloživosti proizvoda, tada se ti podaci odnekud moraju dobavljati. To je valjda svima jasno. Možete ih ručno upisivati u web shop, ali to velite da ne želite. Zato postoji druga opcija.

Web trgovinu povžite s nekim postojećim programom (softverom, ERP-om, ...) koji trenutno koristite za poslovanje. Taj poduhvat je malo opsežniji posao i radi se na početku, a koji ćete jednokratno i platiti, no zato ćete kasnije sve raditi neusporedivo brže.

Da bi ovo funkcioniralo, bit će potrebna suradnja programera tog konkretnog programa i programera koji će vam programirati web trgovinu. Treba ih povezati. Odvesti na kavu, ručak, ... Ovisno o mogućnostima vašeg postojećeg programa za poslovanje, povezivanje će se moći ili se neće moći izvesti (kvalitetno). 

Kada se sve napravi kako treba, proizvodi će se ažurirati automatski i uopće ih nećete morati ručno utipkavati u web trgovinu. To predstavlja uštedu od barem nekoliko stotina sati Vašeg rada godišnje.

Procijenite i sami da li Vam se isplati. smiley

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...