Lovro Gorup u rubrici Vjera i religija od
promjena rubrike od Znatko
Što pokloniti kumčetu za krštenje, a da nije nešto basic, ali da ipak ima za uspomenu? Znate li neke personalizirane brendove koji proizvode takve poklone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Pavo Lasić od

Moj pokojni kršteni kum mi je poklonio srebrnu narukvicu koju sam nažalost izgubio, a nemogu opisati koliko mi je značila u životu. Stoga, da sam ja nekome kršteni kum, poklonio bi mu nešto što će mu davati uspomene, bila to neka narukvica s posvetom ili sl.

Pročitao sam negdje da je vrlo dobra ideja kutija uspomena sto je meni jedan od najboljih darova što sam vidio. S vremena na vrijeme, tu kutiju punite sa dodatnim uspomenama (recimo prvi crtež ili igračkica). Također mi se sviđa i 3D otisak bebine nogice ili rukice kojega mozemo okviriti kasnije. Sjećam se da sam ja za krštenje dobio i personaliziranu priču u kojoj sam ja heroj, koja je također jedna on najboljih darova koju sigurno neću zaboraviti u mom zivotu.

Kao sto sam rekao, vise volim darovati nesto sto nije ''materijalno'' u smislu da je skupo, nego da je dar od srca, da će se to dijete sjećati tih darova za cijelog svog života.

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Zaks ima ponudu personaliziranih dukata/zlatnika gdje se s obje strane može ugravirati nešto po želji. Dukat je lijepo upakiran, u kožnoj kutijici, a kasnije se lako može pretočiti u ogrlicu ili narukvicu. 

Sky Art Poster može biti jedan od personaliziranih poklona zato što o dizajniranju istog odlučuje sam kupac. Može se odabrati stih, citat, posveta...

Darino baby nudi širok izbor personaliziranih predmeta, od poklon paketa, preko personaliziranih ručnika, do škrinjice uspomena. 

Simpatična je ideja personalizirani dječji kišobran koji možete nabaviti na Facebook ili Instagram stranici KišoMirna. 

Tvoja krunica nudi prigodne proizvode s tematikom krštenja i drugih sakramenata. 

Na Poklon Expressu postoji mogućnost popunjavanja upitnika o budžetu za poklon, namjeni, vrsti paketa... pa njihov tim sam osmišljava ideje za poklon, a ujedno ih i proizvodi.

G.A.A.M. također nudi izradu personaliziranih poklona pa pogledajte njihovu stranicu. 

+4 glasa
Ivana Horžić od

To bi svakako trebao ostati neki poseban poklon koji će mu ostati kao uspomena. Najčešće ljudi kupuju nakit, te dijete to kasnije nosi. No ipak meni su nekako puno draži još osobniji pokloni. Razne stranice na Facebooku, ali i internetu nude razne poklone za krštenje. 

Najčešće je to krunica s imenom djeteta. To je jako sladak poklon jer će mu ostati zauvijek, a ipak na tome sakramentu se posebno spominje njegovo ime. Ona kasnije može stajati u djetetovoj sobi,  i dijete ju jednog dan može i koristiti. Cijena je 50-150 kuna. 

Jako popularan poklon su i personalizirane Biblije. U njoj su slike životinja, Isusa... Sve slike su prilagođene djeci tako da im budu zanimljive, a uz njih je naravno i tekst koji je djeci zanimljiv. Cijena je 100-200 kuna. 

Također još možete kupiti i komplet koji je potreban imati na krštenju. naravno to sve ovisi o tome što roditelji žele, jer se tu može birati boja, oblik svijeće... A cijena ovisi o onome što sve tražite. 

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
Lovro Gorup 27.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
1 odgovor 668 👀
Lovro Gorup 28.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
2 odgovora 1.4k 👀
3 odgovora 1.2k 👀
5 odgovora 2.1k 👀
Margareta Jurisi 01.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Margareta Jurisi
3 odgovora 526 👀
5 odgovora 704 👀
4 odgovora 869 👀
5 odgovora 1.5k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...