Marko Vuljanić u rubrici Djeca i roditeljstvo od Marko Vuljanić
promjena rubrike od Znatko
Djetetu mi se strgao ruksak koji je dosad imao, što preporučujete da mu sada kupim?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Rekao bih da to dosta ovisi o nekoliko različitih faktora.

Za početak prvi od tih faktora jesu godine vašeg djeteta. Ako je to dijete nižih razreda osnovne škole, onda bi vam možda bilo najbolje da mu kupite neku torbu, odnosno ruksak koji na sebi ima male kotačiće tako da dijete može vući taj ruksak, odnosno tu torbu za sobom. To bi bilo dobro jer maloj djeci je potrebno dosta stvari u školi te im ruksak/torba mogu postati preteški vremenom, pa bi upravo zbog toga bilo dobro da imaju nešto što neće morati nositi na leđima, odnosno ramenima.

No, ako vam je dijete, pak učenik jednog od viših razloga osnovne škole, onda to ne bi bio dobar izbor jer ipak tada djeca malo narastu te više ne žele vući takve torbe kakve vuku djeca u 1. i 2. razredu. i to im se može činiti kao za malu djecu. U tom slučaju kupite neki malo kvalitetniji ruksak, odnosno izdvojite malo više novaca nego na prošli, jer ipak će se na kraju taj ulog isplatiti jer takvi ruksaci drže stvarno po nekoliko godina pa dijete neće trebati novi ruksak svake godine. Također, pripazite na to da će se vašem djetetu svidjeti kako taj ruksak izgleda i što je na njemu jer će ga tako bolje čuvati.

+4 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Najbolje što možete kupiti je ili neki kvalitetan anatomski ruksak ili torbu koja se vuče. Vaše dijete će vrlo vjerojatno radije biti za opciju ruksaka, ali mu možete objasniti kako mu torba koja se vuče stvara manji teret pri polasku u školu. Preporučujem neke od sljedećih proizvoda: https://bazzar.hr/c/skolski-ruksaci ili https://bazzar.hr/c/skolske-torbe-na-kotacima. Kako je sada vrijeme Crnog petka, možete dosta toga naći i na akciji.
+4 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Najbolja opcija je torba na kotače jer ja se sjećam da su se i veća djeca od mene žalila na težinu torbe kao i njihovi roditelji. Dan danas koristim takve torbe na kotače kada idem do dučana po više stvari i čal kad je takva torba puna skroz do kraja, nije mi teško i nemam problem s njom. Kako i za djecu tako i za starije, torba na kotačiće je najbolji izbor.

Postoje i druge opcije ako dijete ne želi takvu torbu, odaberite ruksak sa širokim i mekanim naramenicama, birajte anatomsku torbu, izbjegavajte prevelike torbe jer maksimalna visina torbe bi trebala biti najviše od struka do visine ramena dijeteta.

Slična pitanja

2 odgovora 261 👀
4 odgovora 434 👀
1 odgovor 442 👀
1 odgovor 534 👀
3 odgovora 227 👀
1 odgovor 210 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...