Koliko su česte zavaravajuće radnje i propuštanja te nepoštene prakse u domaćim web trgovinama?

63 pregleda
Ivan Gačić 14.12.2020. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Ivan Gačić [Superaktivan] (4,232 bodova)

Koliko su česte zavaravajuće radnje i propuštanja te nepoštene prakse u domaćim web trgovinama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Elmira Majerić 13.10. odgovor od Elmira Majerić [Aktivan] (341 bodova)

Komunikacija s kupcima. Pre i post sales.

Kada se odlučujem za domaću internet prodaju najčešće se susrećem s lošom komunikacijom u procesu prodaje. Opisi su u najboljem slučaju šturi, ako tražiš dodatne informacije, čekaš ih par dana, i onda ti odgovore na pola jednog pitanja, a postavila sam ih 3. 

Komunikacija, posebno online, posebno na relaciji web trgovac - klijent treba biti besprijekorna u tom trenutku. Još me niste dobili kao kupca, zanima me vaš proizvod, imam dodatna pitanja - pomozite mi da vam pomognem prodati.  

Pišite jasno, sažeto i dotaknite se više detalja. Nemojte me slati na FAQ stranice koje imaju manje teksta od vašeg replya na moj upit.

Reklamacije.

Prigovori nisu osobni napad na vas. Prigovori su moje potrošačko pravo, jednako kao i ono vaše da odlučite kako ćete se na taj prigovor očitovati. I nadam se da će tu barem malo reda uvesti Consumer Rights "Omnibus" Directive (EU 2019/2161).

Slična pitanja

1 odgovor 1,324 pregleda
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...