Hrvoje Novak u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatkica
Koliko je naših barem jednom kupilo nešto putem interneta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Sandra Vukov od
Često kupujem preko interneta jer mnogo radim i učim pa mi dan prođe da odlazim na posao i na faks, pobrinem se za svoje kućne ljubimce, provedem vrijeme s dečkom, skuham, pospremim, treniram i laku noć, prošao je dan. To mi je sve usput i naručujem hranu, odjeću, obuću, kozmetičke proizvode pa čak i hranu za svoje kućne ljubimce. Uštedim novac jer u dučanima kupim mnogo nepotrebnih i neplaniranih stvari i ne moram nigdje ići među ljude pogotovo sada dok je ovakva izvanredna situacija. Podržavam kupnju preko interneta kad smo mnogo zauzeti ali  zaželim se i dučana pa odem do njega. Moji roditelji često kupuju preko interneta, prenijela sam tu naviku sa sebe na njih.
+6 glasa
Arya Oberoj od

Mislim da danas osobe koje nisu nešto kupile preko interneta su u manjini hehe. Sve više se ljudi odlučuje za internet trgovinu iz više razloga; jednostavno, praktičnost itd.

Još jedna od pozitivnih strana internet trgovina je ta što nude mogućnost povrata, tako da ne postoji prevelika razlika offline i online kupnje. Izgleda da je The future is now. Ono što smo do prije par godina smatrali banalnim sad je nekad i neophodno, je brojne trgovine čak imaju veći izbor artikala izloženo na web-u nego u poslovnicama te su neki artikli jeftiniji na web-u nego u poslovnicama, vjerojatno zato što kupnjom artikla u poslovnici plaćamo i iznos njegovog transporta skladište-poslovnica.

Te možemo iz sigurnosti svog doma kupovati stvari iz internet trgovina kojima je sjedište i van granica Lijepe Naše. :)

+5 glasa
Matej Tolić od
sigurno 70% posto mlade i stare generacije do 50g ih je bar nešto kupilo preko interneta netko zato što im nešto trebalo a nisu mogli nači a netko iz znatiželje da vidi kako to funkcionira

Slična pitanja

4 odgovora 477 👀
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Marko Radić
1 odgovor 340 👀
4 odgovora 2.1k 👀
Ivan Ivić 28.03.2015. pitanje u rubrici Kupovina od Ivan Ivić
4 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 550 👀
1 odgovor 155 👀
1 odgovor 3.5k 👀
2 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 329 👀
3 odgovora 1.3k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...