126 pregleda
Ana Pilato u rubrici Umjetnost i kultura od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

...i gdje se mogu gledati zadnje epizode emisije KolibriS?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Sonja Švec Španjol od Sonja Švec Španjol [Aktivan] (448 bodova)
Emisija KolibriS je jedinstvena emisija o kulturi i umjetnosti koja ugošćivanjem zanimljivih i kvalitetnih gostiju predstavlja raznovrsne umjetnike i umjetničke projekte, ali i obrađuje ključne probleme s kojima se susreću svi koji djeluju u ovom području. Emisija KolibriS traje 50 minuta i kroz razgovor s gostom na opušten i zanimljiv način približavamo široj javnosti područje umjetnosti. Cilj nam je ukazati da umjetnost nije rezervirana samo za određenu grupaciju ljudi, već da je izuzetno inspirativna i da svatko može pronaći neko područje koje ga interesira.
Također, namjera emisije KolibriS je decentralizirati hrvatsku likovnu umjetnost ugošćivanjem umjetnika i djelatnika u kulturi iz cijele zemlje kako bismo ukazali na kvalitetne pojedince i projekte koji se odvijaju diljem Hrvatske.

Sve dosada snimljene i emitirane emisije KolibriS mogu se pogledati na youtube kanalu emisije: https://www.youtube.com/c/KolibriSshowokulturi/featured . A pozivamo sve zainteresirane da se pretplate na youtube kanal emisije KolibriS, jer svaku srijedu u 20 sati premijerno emitiramo novu emisiju i to uz live chat u kojem sudjeluje i aktualni gost emisije, te ga svi zainteresirani mogu u live chatu pitati sve što ih zanima.

Slična pitanja

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...