648 pregleda
Nikolina Šrajbek u rubrici Zdravlje i medicina od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
Kako se naručiti na besplatan pregled vida u Ghetaldusu? Je li uistinu besplatno ili postoje neke cake poput činjenice da trebaš imati njihove naočale da bi obavio besplatan pregled?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Lucija 333 od Lucija 333 [Aktivan] (282 bodova)
odabran od Nikolina Šrajbek
 
Najbolji odgovor
Pozdrav,
Nazovite najbližu poslovnicu koja Vam odgovara i dogovorite termin.
Caka nema nikakvih, samo će Vam oni kasnije preporučiti naočale, naravno, ukoliko trebate nositi naočale, ali Vi dakako ne morate na to pristati.  Uglavnom, pregled je uistinu besplatan. I sama sam išla na pregled kod njih i na kraju nisam uzela naočale kod njih i nije bilo nikakvih problema, ali isto tako često imaju dobre cijene za okvire pa ako ste zainteresirani možete malo i popratiti njihove popuste.
Nadam se da sam pomogla,
Lucija
+5 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Besplatan pregled vida u Ghetaldusu je vrlo jednostavno dogovoriti, tj. naručiti se. Jednostvano u internet pretraživač upišete Ghetaldus optika - Besplatni pregled i putem njihove web-stranice ispunite formular koji se sastoji od vašeg imena, prezimena, datuma rođenja, lokacije na kojoj biste htjeli napraviti besplatan pregled i odabira točnog vremena u koliko sati želite obaviti pregled. Uglavnom su svi termini slobodni jer je pregled gotov za doslovno par minuta. Taj pregled je pouzdan, ali je nakon njega poželjno otići na detaljniji/opsežniji oftamološki pregled vida koji se plaća oko 300kn. Osobno sam bio na besplatnom pregledu vida i nije mi utvrđena dioptrija (neka sitna je, ali vidim bez problema), a mojoj prijateljici je utvrđena malo veća dioptrija te je istu (tj. malo i veću) potvrdila na kompletnom oftamološkom pregledu. Preporučam odlazak na besplatan pregled jer ne košta ništa, a može ukazati na probleme s vidom i potrebu nošenja naočala.

Slična pitanja

1 odgovor 85 pregleda
2 odgovora 72 pregleda
2 odgovora 2.1k pregleda
1 odgovor 125 pregleda
1 odgovor 97 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?



[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...