502 pregleda
Nikolina Šrajbek u rubrici Odjeća i obuća od Nikolina Šrajbek
Kako organizirati ormar pun odjeće? Kako da odjeća bude pregledna i da nije nagužvana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Odjeću je potrebno lijepo složiti, smatram da dobro složena odjeća je bitnija nego samo peglanje makar se neke stvari zaista moraju speglati i higijenski je pogotovo kad su u pitanju ručnici, donje rublje, krpe za suđe i jastučnice. Neki organiziraju stvari u ormaru po bojama, neki po materjalu, meni to ne odgovara jer ipak nemam toliko puno odjeće  a ni toliko veliki ormar pa da sada jedan cijeli red bude u jednoj boji :D Organiziram si odjeću tako da su mi majice najčešće u dva reda, dugih i kratkih rukava. Trenirke na jednoj strani složene, poslovna odjeća ( hlače i košulje) na drugoj strani.. trudim se slagati odjeću da bude uredna i to mi najduže traje, nekad mi je to trajalo i 5 sati u pauzama.
+8 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
uređen od Znatko

Za slaganje ormara nema točnih instrukcija stoga ću pokušati dati poneki savjet kako bi vam ormar izgledao urednije i kako bi se u njemu moglo lakše snalaziti.

  • osobno odvajam zimsku i ljetnu robu. Kada zatopli, sve deblje majice, hlače i pulovere stavljam u vreću i ostaje mi dovoljno prostora u ormaru za svu onu robu koja je preko zime bila pospremljena u vreću.
  • neka vam nadohvat ruke bude ono sto najčešće nosite. Ako ste više doma nego na poslu onda je logično da cete više nositi tajice, trenirke i slično pa neka vam to bude na najdostupnijoj polici uredno poslagano u kategorije(majice na majice, hlače na hlače)
  • Košulje, tanje jakne i sakoe pokušajte organizirati na vješalice, također po kategoriji. Ja sam malo previše kontrol freak pa ih volim organizirati i po boji.
  • riješite se stare odjeće !! Ovo je jedan od češćih problema kojeg svi imamo. Ne bacamo ono što rijetko ili uopće ne nosimo pa nam to bez potrebno popunjava prostor. Odjeću možete donirati ili odnijeti na reciklažno dvorište kako bi je se recikliralo.
+4 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
uređen od Ivana Steković

Prvo započni s jednim velikim čiščenjem. Izvadiš svu robu van iz ormara,očistiš ormar. Ono što ne nosiš i ne treba ti prodaj ili pokloni. Ili iskoristi za brisanje (npr.majicu koja ti se nimalo ne sviđa može ti poslužiti za krpa). 

Zatim složi i ispeglaj odjeću. Zimsku odjeću na jednu stranu,ljetnu na drugu. Najbolje je da na su ti na jednoj polici majice dugih rukava. Na drugoj polici traperice,tajice,trenirke. Treća polica s odjećom koju svakodnevno nosiš. I četvrta neka ti bude npr. Ljetna roba.

Možeš onda složiti robu po boji. Tako ćeš ujutro kad se probudiš lakše naći šta ti treba i iskombinirati dobar outfit bez problema.

Slična pitanja

4 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
5 odgovora
3 odgovora
4 odgovora
3 odgovora
2 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...