167 pregleda
Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara (4.0k bodova)
Znači odmah vidite to i to i znate da inače preko toga ne bi prošli. Ovaj put ipak prođete preko toga već na samom početku. Imate kakav takav primjer?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić (19.8k bodova)
Vjerojatnost sa odmah na početku neke veze primjetite nešto što na vašem budućem partneru nije odgovarajuće je vrlo malena. Obično na prvi pogled sve lijepo izgleda i doima se savršeno, zato se i zaljubljujemo u osobu koja nam se sviđa ili stupamo u prijateljstvo s osobom s kojom želimo stupiti u prijateljski odnos. Odnos je najbitniji pojam koji moramo vezati za ovo pitanje jer jedino u odnosu može doći do prihvaćanja slabosti i mana druge osobe i razumjevanja da niti mi nismo savršeni. Bio to bračni odnos ili prijateljski odnos, svi znamo da drugu osobu treba cijeniti i više nego samoga sebe i da za dugotrajnu vezu bilo koje vrste treba trud s obje strane. Zato moramo primjećivati mane našeg partnera, ali obratiti pozornost i na naše mane, jer smo i mi ljudi koji griješimo i koji za našeg partnera imamo neke mane koje on nama ne želi reći iz ljubavi i pristojnosti. Naravno da će se takve sitnice kasnije u vezi izgladiti i da neće biti više tema o kojima se ne priča, ali mislim da početak bilo kakve veze treba ostaviti i ostati tako dražestan i sladak da nam uvijek bude drago prisjećati se tih prvih posebnih trenutaka provedenih s dragim nam osobama. Volimo jedni druge i to je ključ za svaku uspješnu vezu.
+5 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić (16.5k bodova)

Nažalost imam i vlastiti i tuđi primjer - neozbiljnost. Ne mislim na to da osoba s kojom sam u vezi mora biti stalno smrknuta, ozbiljna i bez smisla za humor nego na onu drugu vrstu neozbiljnosti kada se u tu osobu ne možete pouzdati da će obaviti ono što se dogovorili, da će zaboraviti na neki vaš dogovor ili slično. Osoba s kojom sam bila je bila jako neozbiljna po pitanju svega. Kasnio je ili bi ukoliko ja nisam na nešto podsjećala uglavnom zaboravio da smo se išta i dogovorili. Ukoliko bih htjela voditi neki bitan razgovor, a njemu se to nije dalo sve bi okretao na neku zezanciju ili postavljao pitanja tipa "zašto si toliko ozbiljna odjednom?". Na početku sam takav način ponašanja shvaćala kao flegmom, međutim to nije bilo to. Neozbiljnost se može trpjeti do određene mjere(što sam i ja radila), ali uvijek će doći ta jedna kap koja će preliti čašu. Takve osobe nisu pouzdane, uglavnom će vam donijeti razočaranje i nećete s njima daleko dogurati.

Slična pitanja

3 odgovora
Marina Baričanec 28.09.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Marina Baričanec (4.6k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
5 odgovora
Marina Božan 27.09.2016. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Marina Božan (4.4k bodova)
3 odgovora
Darko Međimurec 30.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Darko Međimurec (30.5k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...