Biljana Tandara u rubrici Poslovanje od

Koje poslovni portal najbolje čitati ako ste mali poduzetnik?

  • Poslovni.hr
  • PoslovniPuls
  • Poslovni savjetnik
 
* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji je savjetnik bolji - RRiF ili RiPup?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Ana Pilato od
Čini mi se da je Poslovni Puls krenuo kao blog jednog entuzijaste Jasmina Hadžića, ali svaka čast kako ga je pretvorio u uspješnu poslovnu priču i pretvorio blog u portal. Meni se sviža način na koji se ležerno piše o poslovnim vijestima tu, a još... osim tih poslovnih vijesti super je inspirativno čitati o uspješnim poslovnjacima i čuti njihovu stranu priče. Neki stručni članci nisu toliko interesantni, dok drugi su malo više. :)  

Imaju video priloge na webu, a ne znam jel' imaju podcast što bi danas svaki moderni portal trebao imati.

Nemaju neke posebne kolumniste na portalu, ali svejedno imaju vrlo moderne i inspirativne vijesti. Pišu o financijskim ulaganjima u kriptovalute, o svjetskim gospodarstvima i inovacijama u proizvodnom sektoru, burzovnim planovima velikih korporacija (izlasci na burzu - IPO), otvaranju radnih mjesta tehnoloških divova, borbe velikih rivala na lokalnim tržištima (auto industrija, IT industrija, ...), hrvatskim poslovnim navikama i kakav je njihov utjecaj na tržište i na same tvrtke, vlasnike, direktore i zaposlenike, itd.

Uglavnom, pratim ih svako malo kada imam vremena.
+5 glasa
Ivan Matić od

Poslovni savjetnik portal pratim već 17 godina, nema naplate sadržaja, aktualni i informativni. Mislim da organiziraju i neke stručne poslovne edukacije. Sad svi naplaćuju sadržaj na portalima, oni ne! Prije je bilo i tiskano izdanje, sad je samo portal, vidi se da prate trendove :) u doba korone normalno su radili i to mi je bio prozor u poslovni svijet, postoji i mobilna aplikacija i društvene mreže. Pratim i neke druge poslovne portale, no Poslovni savjetnik ima edukativne tekstove, drugi pišu o aferama, politici i prolaznim vijestima. Poslovni dnevnik pratim u tiskanom izdanju, Informator i RIPUP isto, za ostalo nemam vremena.

Evo i više s njihovog portala...

Poslovni savjetnik je osvojio brojne nagrade i simpatije čitateljske publike i oglašivača. Sukladno tržišnim trendovima, tiskano izdanje časopisa 2017. godine preseljeno je na internet platformu www.poslovni-savjetnik.com

Slična pitanja

1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 301 👀
Darko Međimurec 01.07.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Darko Međimurec
3 odgovora 531 👀
1 odgovor 1.9k 👀
2 odgovora 394 👀
3 odgovora 398 👀
6 odgovora 857 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...