249 pregleda
Biljana Tandara u rubrici Poslovanje od Biljana Tandara

Koje poslovni portal najbolje čitati ako ste mali poduzetnik?

  • Poslovni.hr
  • PoslovniPuls
  • Poslovni savjetnik
 
* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji je savjetnik bolji - RRiF ili RiPup?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato
Čini mi se da je Poslovni Puls krenuo kao blog jednog entuzijaste Jasmina Hadžića, ali svaka čast kako ga je pretvorio u uspješnu poslovnu priču i pretvorio blog u portal. Meni se sviža način na koji se ležerno piše o poslovnim vijestima tu, a još... osim tih poslovnih vijesti super je inspirativno čitati o uspješnim poslovnjacima i čuti njihovu stranu priče. Neki stručni članci nisu toliko interesantni, dok drugi su malo više. :)  

Imaju video priloge na webu, a ne znam jel' imaju podcast što bi danas svaki moderni portal trebao imati.

Nemaju neke posebne kolumniste na portalu, ali svejedno imaju vrlo moderne i inspirativne vijesti. Pišu o financijskim ulaganjima u kriptovalute, o svjetskim gospodarstvima i inovacijama u proizvodnom sektoru, burzovnim planovima velikih korporacija (izlasci na burzu - IPO), otvaranju radnih mjesta tehnoloških divova, borbe velikih rivala na lokalnim tržištima (auto industrija, IT industrija, ...), hrvatskim poslovnim navikama i kakav je njihov utjecaj na tržište i na same tvrtke, vlasnike, direktore i zaposlenike, itd.

Uglavnom, pratim ih svako malo kada imam vremena.
+5 glasa
Ivan Matić od Ivan Matić

Poslovni savjetnik portal pratim već 17 godina, nema naplate sadržaja, aktualni i informativni. Mislim da organiziraju i neke stručne poslovne edukacije. Sad svi naplaćuju sadržaj na portalima, oni ne! Prije je bilo i tiskano izdanje, sad je samo portal, vidi se da prate trendove :) u doba korone normalno su radili i to mi je bio prozor u poslovni svijet, postoji i mobilna aplikacija i društvene mreže. Pratim i neke druge poslovne portale, no Poslovni savjetnik ima edukativne tekstove, drugi pišu o aferama, politici i prolaznim vijestima. Poslovni dnevnik pratim u tiskanom izdanju, Informator i RIPUP isto, za ostalo nemam vremena.

Evo i više s njihovog portala...

Poslovni savjetnik je osvojio brojne nagrade i simpatije čitateljske publike i oglašivača. Sukladno tržišnim trendovima, tiskano izdanje časopisa 2017. godine preseljeno je na internet platformu www.poslovni-savjetnik.com

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Darko Međimurec 01.07.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Darko Međimurec
3 odgovora
1 odgovor
5 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...