Gdje kupiti danish pecivo sa šljivama?

30 pregleda
Ana Pilato 14.09. pitanje u kategoriji Hrana i piće od Ana Pilato [Superaktivan] (2,422 bodova)

Gdje kupiti i probati fino danish pecivo sa šljivama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Urednički Desk 14.09. odgovor od Urednički Desk [Superaktivan] (1,720 bodova)
prije 4 dana odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Uspješan spoj tradicije i inovacije već šest desetljeća

Pekara Dubravica obilježava 60. rođendan novim, ekskluzivnim proizvodima

Pekara Dubravica, danas jedan od najukusnijih brandova u Zagrebu i okolici, u rujnu 2021. obilježava svoj jubilarni 60. rođendan. Povodom ovako značajne obljetnice, Dubravica je za kupce pripremila posebno danish pecivo koje će biti u ponudi tijekom rođendanskog tjedna, kao i ostale ekskluzivne proizvode kako bi se zahvalila na vjernosti koju kupci pokazuju već više od šest desetljeća.

Danish pecivo sa šljivama

Dubravica je ovom prigodom kupce iznenadila novom poslasticom - danish pecivo sa šljivama koje će biti dostupno u ograničenoj ponudi od 6.000 komada u svim pekarnicama Dubravice diljem Zagreba i Zaprešića. Ovaj slatki zalogaj bogat je ručno očišćenim komadima šljiva složenim unutar košarice od prhkog lisnatog tijesta ručne izrade i recepture bogate maslacem. Zvuči njam, njam! Cijena danish peciva sa šljivom je 8,00 kuna.

"Svoj 60 godina dug uspjeh Dubravica ponajviše duguje svojim vjernim kupcima koji proizvode za sebe redovito odabiru baš iz naše pekare. Odnos koji je Dubravica izgradila te nastavlja unaprjeđivati s kupcima baziran je na povjerenju. To je najveće priznanje koje možemo primiti i ono što nas gura prema naprijed te motivira da budemo još bolji. Od samog početka važna nam je svježina. Ne samo svježina tek pečenih i pripremljenih delicija, već i usvajanje najsvježijih pekarskih trendova. Naša misija ostaje beskompromisno pružati vrhunsku kvalitetu proizvoda svaki dan"

...poručili su iz Dubravice. Uz to, Dubravica je u suradnji s poznatim chefom Matijom Bregešom, čije je fenomenalno umijeće kuhanja prepoznato Michelinovom zvjezdicom, kreirala i novi sendvič s pršutom i tartufima, a koji će biti dostupan ove jeseni.

Kupci u Dubravici mogu pronaći i ostale proizvode nastale u toj suradnji sa chefom: roast beef sendvič i salatu od tune, a tijekom 2022. godine u ponudi Dubravice pronaći će se čitav niz novih proizvoda s potpisom. Jedva čekamo!

 


Već punih 60 godina Dubravica, pekara u obiteljskom vlasništvu, uspješno spaja tradiciju, kvalitetu te inovativnost. U šest desetljeća postojanja pekara Dubravica izrasla je iz malog obiteljskog obrta u modernu pekaru, nikada ne ispuštajući iz vida kvalitetu proizvoda i ručnu proizvodnju. Danas broji ukupno 35 poslovnica u Zagrebu, Zaprešiću i Zaboku, s više od 100 proizvoda u asortimanu i ukupno 429 zaposlenika.

Slična pitanja

2 odgovora 133 pregleda
2 odgovora 196 pregleda
5 odgovora 210 pregleda
2 odgovora 53 pregleda
1 odgovor 93 pregleda
2 odgovora 309 pregleda
3 odgovora 419 pregleda
5 odgovora 166 pregleda
Lovro Gorup 27.10.2020. pitanje u kategoriji Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3,441 bodova)
4 odgovora 153 pregleda
Izmijenjena su pravila nagradne igre.

Gdje pratiti Znatka?

...