147 pregleda
Web::Edukacija u rubrici Obrazovanje od Web::Edukacija (5.1k bodova)

Koje promjene će se dogoditi s offline vs. online edukacijama u post-pandemijskom svijetu? U tom smislu, kakva je budućnost poslovnih edukacija?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Višnja Željeznjak od Višnja Željeznjak (5.1k bodova)

Rad na daljinu, kao i napredak tehnologije će uvelike utjecati na promjene poslovnih edukacija. To će dovesti do bržeg interneta, bolje kvalitete videa te upotrebe raznih novih alata kako za podučavanje tako i za učenje. 

Nećemo moći sve preseliti online i ono što se moglo odraditi offline će u budućnosti biti još više naglašeno. Zbog toga će se u offline edukacijama kreirati premium elementi. 

U online svijetu će ostati sve ono što može biti bolje odrađeno online zbog brzine, razvoja alata i vizualnog prikaza. Tu bi mogle više biti uključene radionice jer su praktične, brze i jeftine.

U budućnosti će sve više biti prisutne i hibridne edukacije. To su kombinacije online i offline edukacija. Teorija će se uglavnom preseliti online, a zatim nastaviti offline za primjenu naučenog, zbog druženje ili networkinga. 

 

Budućnost poslovnih edukacija | Eduza Show #16 UŽIVO 

 

 

Višnja Željeznjak,

Pokretačica Eduze - baze poslovnih edukacija

www.eduza.hr

 

+7 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato (7.8k bodova)
Moje je mišljenje da je korona-pandemija, koliko bila mrska stvar mnogima, pomaknula granice svugdje u svijetu ljudima oko online događaja time što ih je prisilila da ih koriste - htjeli ili ne, morali su. Tako su se navikli na Zoom i druge poznate aplikacije za video prijenos događanja. Mnogi nisu tada bili ni svjesni da su prisustvovali hibridnim događajima.

Post-pandemijski svijet se nadamo vraća događaje koji će se odvijati uživo, ali pojačava prisutnost online emitiranja s nekog stvarnog događaja (konferencija, seminara, koncerata, ...) pa će vjerojatno i organizatori svih događanja uživo ulagati više sredstava u online prijenos, opremu za live prijenos s događanja, trebati će bolju internetsku infrastrukturu i bolje softvere.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Gordana Tatalović 18.07.2022. pitanje u rubrici Obrazovanje od Gordana Tatalović (65 bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...