85 pregleda
Web::Edukacija u rubrici Obrazovanje od Web::Edukacija [Superaktivan] (3.8k bodova)

Koje promjene će se dogoditi s offline vs. online edukacijama u post-pandemijskom svijetu? U tom smislu, kakva je budućnost poslovnih edukacija?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Višnja Željeznjak od Višnja Željeznjak [Superaktivan] (3.3k bodova)

Rad na daljinu, kao i napredak tehnologije će uvelike utjecati na promjene poslovnih edukacija. To će dovesti do bržeg interneta, bolje kvalitete videa te upotrebe raznih novih alata kako za podučavanje tako i za učenje. 

Nećemo moći sve preseliti online i ono što se moglo odraditi offline će u budućnosti biti još više naglašeno. Zbog toga će se u offline edukacijama kreirati premium elementi. 

U online svijetu će ostati sve ono što može biti bolje odrađeno online zbog brzine, razvoja alata i vizualnog prikaza. Tu bi mogle više biti uključene radionice jer su praktične, brze i jeftine.

U budućnosti će sve više biti prisutne i hibridne edukacije. To su kombinacije online i offline edukacija. Teorija će se uglavnom preseliti online, a zatim nastaviti offline za primjenu naučenog, zbog druženje ili networkinga. 

 

Budućnost poslovnih edukacija | Eduza Show #16 UŽIVO 

 

 

Višnja Željeznjak,

Pokretačica Eduze - baze poslovnih edukacija

www.eduza.hr

 

+7 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Moje je mišljenje da je korona-pandemija, koliko bila mrska stvar mnogima, pomaknula granice svugdje u svijetu ljudima oko online događaja time što ih je prisilila da ih koriste - htjeli ili ne, morali su. Tako su se navikli na Zoom i druge poznate aplikacije za video prijenos događanja. Mnogi nisu tada bili ni svjesni da su prisustvovali hibridnim događajima.

Post-pandemijski svijet se nadamo vraća događaje koji će se odvijati uživo, ali pojačava prisutnost online emitiranja s nekog stvarnog događaja (konferencija, seminara, koncerata, ...) pa će vjerojatno i organizatori svih događanja uživo ulagati više sredstava u online prijenos, opremu za live prijenos s događanja, trebati će bolju internetsku infrastrukturu i bolje softvere.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...