Web::Edukacija u rubrici Obrazovanje od Web::Edukacija

Koje promjene će se dogoditi s offline vs. online edukacijama u post-pandemijskom svijetu? U tom smislu, kakva je budućnost poslovnih edukacija?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Višnja Željeznjak od Višnja Željeznjak

Rad na daljinu, kao i napredak tehnologije će uvelike utjecati na promjene poslovnih edukacija. To će dovesti do bržeg interneta, bolje kvalitete videa te upotrebe raznih novih alata kako za podučavanje tako i za učenje. 

Nećemo moći sve preseliti online i ono što se moglo odraditi offline će u budućnosti biti još više naglašeno. Zbog toga će se u offline edukacijama kreirati premium elementi. 

U online svijetu će ostati sve ono što može biti bolje odrađeno online zbog brzine, razvoja alata i vizualnog prikaza. Tu bi mogle više biti uključene radionice jer su praktične, brze i jeftine.

U budućnosti će sve više biti prisutne i hibridne edukacije. To su kombinacije online i offline edukacija. Teorija će se uglavnom preseliti online, a zatim nastaviti offline za primjenu naučenog, zbog druženje ili networkinga. 

 

Budućnost poslovnih edukacija | Eduza Show #16 UŽIVO 

 

 

Višnja Željeznjak,

Pokretačica Eduze - baze poslovnih edukacija

www.eduza.hr

 

+8 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato
Moje je mišljenje da je korona-pandemija, koliko bila mrska stvar mnogima, pomaknula granice svugdje u svijetu ljudima oko online događaja time što ih je prisilila da ih koriste - htjeli ili ne, morali su. Tako su se navikli na Zoom i druge poznate aplikacije za video prijenos događanja. Mnogi nisu tada bili ni svjesni da su prisustvovali hibridnim događajima.

Post-pandemijski svijet se nadamo vraća događaje koji će se odvijati uživo, ali pojačava prisutnost online emitiranja s nekog stvarnog događaja (konferencija, seminara, koncerata, ...) pa će vjerojatno i organizatori svih događanja uživo ulagati više sredstava u online prijenos, opremu za live prijenos s događanja, trebati će bolju internetsku infrastrukturu i bolje softvere.

Slična pitanja

1 odgovor 126 👀
1 odgovor 222 👀
3 odgovora 334 👀
1 odgovor 225 👀
1 odgovor 231 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...