Marija Miljević u rubrici Financije od

Kako radi Garmin Pay usluga plaćanja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
uređen od Znatko

ZABORAVITE NA NOVČANIK, PLAĆAJTE GARMIN SATOM

Garmin Pay™ je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje – sada uz Visa debitne kartice Zagrebačke banke

Ponekad vam se dogodi da nemate novčanik ili telefon sa sobom dok ste na trčanju? Nema problema. Plaćajte putem Garmin sata i novčanik ostavite kod kuće ili u autu.

Beskontaktno plaćanje putem pametnog sata

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™ koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay™ je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay™ omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Evo kako radi...

Garmin Pay™ funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima od sada i vlasnicima Visa debitne kartice Zagrebačke banke koja prva u Hrvatskoj podržava ovu uslugu. Dakle, kao korisnik Zagrebačke banke jednostavno možete aktivirati Garmin Pay™ putem mobilnog telefona u Garminovoj aplikaciji te uslugu početi koristiti putem pametnog sata.

Broj kreditne kartice se ne sprema na uređaju ili na Garminovim poslužiteljima te se ne prenosi trgovcima tijekom plaćanja satom. Cijelo plaćanje se odvija pomoću tzv. transakcijskih kodova kojeg morate jednom u 24 sata autorizirati PIN-om ili kod svakog stavljanja na ruku. Za plaćanje se koriste sigurnosni enkripcijski algoritmi tako da je zaštita plaćanja putem Garminovih satova na vrlo visokoj razini.

Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska, povodom suradnje Garmina sa Zagrebačkom bankom izjavio je:

„Uz Garmin Pay™ vlasnici podržanih Garmin satova sada mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje, i dalje mogu kupovati gdje god da ih dan odvede. 

Garmin pametni sat je neophodan alat za bilo koji aktivni životni stil i cijenimo podršku Zagrebačke banke koja je omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice”.

Ambasador Garmin Pay™ usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak kaže:

„Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay™ na mojem Fenix solar satu. Klijent sam Zagrebačke banke pa me ova opcija jako oduševila.”

Pir tome, Rozana Grgorinić, direktorica Kartičnog poslovanja Zagrebačke banke, je dodala:

„Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju svojih kanala kako bi svojim klijentima ponudila najnaprednije usluge. Ove godine smo za svoje klijente uveli moderniji sustav digitalizacije koji je kompatibilan sa svim svjetskim digitalnim načinima plaćanja. Drago nam je što ćemo kao prva banka u Hrvatskoj omogućiti svojim klijentima korištenje Visa debitnih kartica za plaćanje na prodajnim mjestima s beskontaktnim POS uređajima kroz Garmin satov.” 

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay aplikacije klijenti mogu pronaći na:

Marija Miljević 21.10.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marija Miljević
07.08.2023. promjena rubrike od Znatko
Da li je kupovina na POS uređaju putem pametnog sata sigurna?

Slična pitanja

2 odgovora 510 👀
1 odgovor 359 👀
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 988 👀
Marija Miljević 05.11.2021. pitanje u rubrici Financije od Marija Miljević
1 odgovor 224 👀
1 odgovor 308 👀
1 odgovor 216 👀
1 odgovor 292 👀
Ana Pilato 19.01.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...