149 pregleda
Marija Miha u rubrici Poslovanje od Marija Miha (10.3k bodova)
Što nude „Dani otvorenih vrata EU projekata“?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Web::Edukacija od Web::Edukacija (5.1k bodova)
odabran od Marija Miha
 
Najbolji odgovor

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ (od 20. do 30. studenoga 2021. godine), u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i podršku Europske komisije, je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su:

 • energetika,
 • istraživanje i razvoj,
 • kultura,
 • obrazovanje,
 • poduzetništvo,
 • promet,
 • zaštita okoliša,
 • ruralni razvoj,
 • socijalna uključenost,
 • turizam,
 • zdravlje,
 • ...

JAVITE SE! Svi korisnici koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekt financiran iz fondova Europske unije, mogu im se slobodno javiti da sudjeluju u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ kako bi svojim primjerom poslužili kao motivacija i inspiracija budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz EU fondova.

Način sudjelovati svake organizacije (tvrtke) u ovom događanju najviše ovisi o željama i mogućnostima pojedine organizacije, te pri tome mogu biti kreativne kroz organizaciju informativnih događanja, edukativnih radionica, predavanja, okruglih stolova, obilazaka projektnih lokacija ili nekih drugih aktivnostima po izboru. Pri realizaciji događanja i aktivnosti nužno poštivati sve važeće epidemiološke mjere.

VAŠA I NAŠA PROMOCIJA! „Dani otvorenih vrata EU projekata“ u 2021. godini bit će promovirani putem medijske kampanje, društvenih mreža, a svi sudionici će dobiti zahvalnicu odnosno priznanje o sudjelovanju. Cjelokupni program „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ bit će objavljen na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala https://www.strukturnifondovi.hr gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihov program.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će osigurati vizualni identitet koji će svi sudionici moći preuzeti i koristiti, ukoliko budu oglašavali događanje putem vlastitih stranica, lokalnih i regionalnih medija ili društvenih mreža.

Svoje sudjelovanje ovakve organizacije (tvrtke) mogu prijaviti organizatorima „Danima otvorenih vrata EU projekata“ putem ovo obrasca:

Aktivnosti u sklopu navedenog događanja provodit će se u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. Način sudjelovanja, kao i broj projekata s kojima organizacije žele sudjelovati i koje žele predstaviti biraju same te je moguće u sklopu jedne aktivnosti predstaviti nekoliko različitih projekata. Ukoliko planiraju organizirati više različitih aktivnosti, obrazac trebaju ispuniti za svaku aktivnost zasebno. Također, ukoliko imaju različite lokacije održavanja aktivnosti, svaku lokaciju, odnosno događanje navode zasebno. Dakle, ispunjavaju obrazac nekoliko puta.

Važno je kod ispunjavanja obrasca navesti način na koji bi htjeli sudjelovati te podatke kontakt osobe s kojom organizatori mogu komunicirati u vezi daljnje organizacije.

Slična pitanja

2 odgovora
Ivana Mačić 04.12.2015. pitanje u rubrici Poslovanje od Ivana Mačić (7.9k bodova)
1 odgovor
Ana Pilato 23.03.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Ana Pilato (7.8k bodova)
2 odgovora
Ana Pilato 22.12.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Ana Pilato (7.8k bodova)
Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

16.0k odgovora

3.8k komentara

1.3k korisnika

...