412 pregleda
Nino Marić u rubrici Kupovina od Nino Marić

Gdje naručiti plate suhomesnatih narezaka, grickalice i (alkoholna i bezalkoholna) pića za pripremu proslave, zabave, dočeka nove godine, rođendana, ...?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Sve za novogodišnje slavlje po najboljim cijenama čeka u trgovinama SPAR i INTERSPAR

Plate suhomesnatih narezaka, grickalice, mljeveno mesa za sarmu, najbogatiji izbor vina i alkoholnih pića uz mogućnost povrata viška pića nakon 1.1. samo su neke od prednosti SPAR-a uz skupljanje markica, čiji se popust do 15% koristi u siječnju

Kako bi slavljenička trpeza bila puna, SPAR Hrvatska pripremio je odličnu ponudu delikatesa i suhomesnatih i sirnih narezaka koji su savršen izbor za prigodu poput ove.

Telefonskim ili online narudžbama svatko može imati ukusnu platu na novogodišnjem stolu. 

Od ponude svakako valja istaknuti Pivac narezani pršut po cijeni od 49,99 kn te Gavrilović čajnu ili kulenovu seku po cijeni od 19,99 kn. Tu je i velik izbor drugih narezaka koji su na popustu od 15 pa sve do 40 posto. Uz to, u trgovinama se na sniženju može pronaći i svježe mljeveno meso za pripremu tradicionalne sarme bez kojeg je ulazak u Novu godinu gotovo nezamisliv. Naravno, u ponudi su, između ostaloga, i kvalitetna svježa janjetina i odojak. Po sniženim cijenama kupci u SPAR-u i INTERSPAR-u mogu odabrati i razne slatke i slane grickalice, od kojih su neke snižene do čak 35%.

U ponoć treba kucnuti čašama i nazdraviti pa valja istaknuti da se upravo u INTERSPAR hipermarketima nalazi najveći broj vinskih etiketa koje se mogu pronaći na jednom mjestu u Hrvatskoj. Vinoteke INTERSPAR hipermarketa tako su najveće vinoteke u Hrvatskoj među trgovačkim lancima, s više od 800 vrsta vina te 40-ak etiketa pjenušavih vina. Od toga je više od 550 etiketa domaćih vina, a čak se 300 uvozi iz mnogih zemalja svijeta. Uz redovne akcije, tu su i trajne pogodnosti za ljubitelje vina koji prilikom kupovine šest istih ili različitih butelja (0,75 L) dobivaju popust od 10%. Popust se pri tome ostvaruje i na ona koja su već na akciji, a besplatno se dobije i praktična kartonska nosiljka.

U slučaju da se kupljena pića ne potroše, SPAR Hrvatska je svim svojim kupcima omogućio povrat viška pića u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima. Tako se u roku od 10 dana od dana kupovine na šalteru informacija mogu vratiti originalna pakiranja kao što su paketi, kutije i kartoni, što kod vina i alkoholnih pića vrijedi i za pojedinačne boce. Kod količinskih ponuda kao što su 1+1 gratis izračunava se i vraća srednja cijena paketa. Sve što je potrebno je priložiti valjani račun. Za pića kupljena gotovinom vraća se novac, a za kupnje karticom izdaje se odobrenje.

Za svakih potrošenih 100 kn u 2021. dobivaju se markice za popuste, a koje se koriste u siječnju 2022.!

+2 glasa
Monika Kiris prije od Monika Kiris

diWine bar, koji je poznat po zanimljivom izboru vina (posebno autohtone hrvatske sorte), svoju ponudu je sada proširio i na dostavu putem Wolta, a osim vina, možete naručiti i plate.

Možete naručiti i ukusne plate u jedinstvenom Create-A-Plate konceptu, pri čemu plate slažete sami po vlastitom ukusu i preferencijama, birajući između malih 80-100 gramskih pakiranja narezaka i sira. 

Plate vam dolaze posložene u crnim kutijama s prozirnim poklopcem, uz gratis kruh i masline, tako da ih bez problema možete odmah poslužiti.

Imate i opciju jedinstvenih džemova izrađenih od grožđa pošipa i plavca malog, kao i voćni namazi Šinjorina smokva i Šinjorina mandarina koji imaju samo jedan sastojak – voće.

Slična pitanja

1 odgovor
Mia Jelinčić 26.04.2022. pitanje u rubrici Zabava od Mia Jelinčić
2 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...