85 pregleda
Nino Marić u rubrici Sport i rekreacija od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.8k bodova)

Kako trenirati trčanje - uz najpoznatiju trkačku zajednicu u Hrvatskoj - Adidas Runners Zagreb?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.8k bodova)
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Vrlo jednostavno jer zajednica Adidas Runners Zagreb koja okuplja zaljubljenike u rekreativno trčanje svojim članovima pomaže u postizanju sportskih uspjeha, te boljeg i kvalitetnijeg stila života kroz savjete o prehrani i mentalnom zdravlju.

Naime, hrvatski tim najpoznatije svjetske trkačke zajednice Adidas Runners jučer je krenuo s novom sezonom treninga. Pored prilagođenih treninga, sjajnih trenera i ugodne motivacijske atmosfere, nova sezona donosi brojne programe i aktivnosti kako bi se nastavio prepoznatljivi holistički pristup treningu i postigli najbolji mogući rezultati. Jer to je filozofija Adidas Runnersa.

Članovi će se i u novoj godini zajedno pripremati za trail utrke ili maratone, trenirati yogu i pilates, trčati ujutro prije ili navečer poslije posla i na raspolaganju imati stručnjake koji će ih savjetovati o prehrani ili o jačanju mentalne snage i samopouzdanja.

Neovisno o tome žele li poboljšati osobne rezultate, pozitivno utjecati na zdravlje ili jednostavno putovati i družiti se, Adidas Runnersi su idealna platforma za ostvarivanje svih navedenih ciljeva. Kapetanskom timu uz Franu Bobana i Marie Wasler ove godine se pridružila i Ana Širić.

Biti dio ovako motivirajuće zajednice zaista pozitivno utječe na kvalitetu života i zato se nadamo da će nam se ove sezone pridružiti još novih trkača i trkačica kako bi se ova naša obitelj povećala te kako bi što više ljudi dobilo priliku iskusiti ovo o čemu pričamo”, komentirala je nova kapetanica Ana Širić.

Tim stručnjaka kojeg čine magistri kineziologije, iskusni treneri, nutricionisti i psiholozi, svakodnevno potiču članove da ne odustaju te da izvuku najbolje iz sebe i ostvare svoje ciljeve. Treninzi se održavaju na brojnim lokacijama u Zagrebu, ali i u već dobro poznatom Adidas Sports studiju u zagrebačkoj Ilici.

"Adidas Runnersi jedinstvena su adresa za ostvarivanje osobnih ciljeva i psihofizički razvoj. Pozitivno okruženje i mogućnost napretka na nekoliko razina ono je što nas razlikuje od ostalih trkačkih zajednica. Osim edukativnih radionica ponosimo se i društveno angažiranim projektima poput darivanja krvi, humanitarnih buvljaka, organiziranog skupljanja smeća, book&breakfast cluba i sličnih koji nas još više zbližavaju. Unutar adidas Runnersa rađaju se prava prijateljstva.“

...rekla je kapetanica Marie Wasler koja od prošle godine vodi jedan iznimno vrijedan projekt Adidas Runnersa 'We are better together' u čijem su fokusu djeca izbjeglice.

Ove sezone u planu su i brojne radionice, edukacije, treninzi za studente, posebne radionice za žene, satovi disanja i još mnogo toga. I to sasvim besplatno.

Tomislav Gatara od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.3k bodova)
Bio sam trčao s njima. Nije loša ekipa trenera. Koji su termini?

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...