Ivan Gačić u rubrici Obrazovanje od

Kakav je MBA program u ZŠEM (u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+19 glasa
Darko Međimurec od
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Evo par stvari koje znam o diplomskom MBA na ZŠEM-u...

Diplomski MBA Program

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je poslovna škola koja se nalazi u povlaštenom klubu od 5% AACSB akreditiranih poslovnih škola na svijetu. Od drugih visokih škola izdvajamo se po međunarodnoj suradnji koju smo razvili sa 150 partnerskih sveučilišta diljem svijeta gdje naši studenti odlaze na međunarodne razmjene. Veliki naglasak stavljamo i na praktičnu nastavu te na suradnju s poslovnom zajednicom.

MBA program ZŠEM-a jedini je MBA program u Hrvatskoj koji je uvršten na prestižni QS Ranking. Polaznik odabire jednu od 7 koncentracija kroz koju se usavršava u području od interesa, a svakim se programom ostvaruje 60 ECTS bodova.

Glavni uvjet za upis je prethodno završen četverogodišnji preddiplomski ili stručni studij i stečenih 240 ECTS bodova. Studij traje godinu dana, odnosno dva semestra i izvodi se na engleskom jeziku, osim MBA Management programa koji ima opciju izvođenja i na hrvatskome jeziku. Ovo su smjerovi koje možete izabrati:

Programi dodatne diplome na ZŠEM-u

Međunarodni programi dodatne diplome razvijeni su s renomiranim sveučilištima iz Europe i Azije, a studenti koji odaberu program dodatne diplome na ZŠEM-u pohađaju MBA program na oba sveučilišta, pa tako po završetku programa dobivaju dvije diplome s dva prestižna sveučilišta! :)

Mogućnosti razmjene na ZŠEM-u

Studenti na ZŠEM-u imaju priliku provesti semestar na razmjeni u jednom od 150 partnerskih sveučilišta diljem svijeta, uključujući kampuse u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Africi, Australiji i Aziji.

ZŠEM trenutno broji preko 3600 studentana koji su iskoristili pogodnosti međunarodne razmjene.

+13 glasa
Nino Marić od

MBA program namijenjen je profesionalcima koji žele razviti vještine i znanje iz općeg MBA programa i nudi jedinstvenu mogućnost studiranja preko vikenda bez zanemarivanja profesionalnih i obiteljskih obveza.

Dizajniran po uzoru na neke od najuspješnijih programa u svijetu, MBA program je interdisciplinarni program koji uključuje ključne kolegije iz svih diplomskih MBA programa ZŠEM-a. Osnovna svrha programa je pružiti studentima vrhunske kolegije iz područja marketinga, menadžmenta, financija i računovodstva, kroz izniman spoj teorijskog i praktičnog znanja. Program je osmišljen kako bi potaknuo razmišljanje o trenutnim i budućim izazovima u menadžmentu i u poslovnom svijetu.

Predavači ZŠEM-a vodeći su stručnjaci iz Hrvatske i cijelog svijeta, s iznimnim znanstvenim i istraživačkim doprinosima.

"Nakon pretraživanja i usporedbe programa koji se nude u Hrvatskoj i okolici odlučio sam se za Executive MBA program ZŠEM-a jer je dovoljno napredan da mi i nakon toliko godina karijere nudi naučiti nešto novo i dovoljno je fleksibilan jer pruža predavanja preko vikenda. ZŠEM okuplja profesore koji su stručnjaci u svojim područjima te su razvili respektabilne poslovne karijere izvan akademske zajednice. Nakon upisa shvatio sam da su predavanja detaljna i stručna i da svakom studentu, bez obzira na stupanj razvoja karijere, mogu ponuditi dodatna znanja koja nadopunjuju i poboljšavaju razumijevanje menadžmenta."
 
- Hrvoje Seleš, Executive MBA

Dugi niz godina studij se održava na engleskom jeziku, ali od rujna 2022. studij će se održavati i na hrvatskom jeziku. 

Slična pitanja

1 odgovor 388 👀
1 odgovor 241 👀
1 odgovor 278 👀
6 odgovora 901 👀
1 odgovor 174 👀
1 odgovor 587 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...