556 pregleda
Nino Marić u rubrici Odnosi i veze od Nino Marić

Kako partneru pokazati ljubav?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+14 glasa
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara
 • Nama muškima je ženama nekad teško reći, a nekad i napisati samo volim te. Sorry but ***'ga.
 • Najčešće mi to znamo raditi kroz seks jer tada smo spojeni i nema tu nekog problematičnog razgovora i upravo je nama to dobro - mi izbjegli razgovor. A neke možda žene vole neke riječi, prije ili za vrijeme seksa. A takve razgovore pokušavamo upravo izbjeći.
 • Jedan od načina za žene pogotovo bi bio upoznati ju sa mojim roditeljima. Rijetko sam to napravio. Gotovo nikad. Ali nije da nisam. 
 • Kad se osjećam onako kako ne želim priznati (valjda kad me peru emocije i glupa romantika) napišem si u notes što joj nisam rekao. Ispadnem romantičan kad sve te rečenice prepišem u neku čestitku za Valentinovo i stavim datum uz svaku oa one vole razmišljati ili gledati u svoj kalendar što je tada bilo i gdje smo bili. ;)
+13 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Ja mislim da se pokazat ljubav moze iskrenošću , pažnjom ,voljom za tu osobu , srecom sa tom osobom i kad ugledate tu osobu , ljubav u pogledima , dodirima , da uvijek moze naci bar minutu vremena za tebe , kad je tu kod rame za plakanje , kad je tu ko tvoj psiholog da moze poskusat svaki tvoj problem i ako mozda nema trenutno rijesenje da uvijek bude potpora koja ce te gurat naprijed i govorit da ce to sve biti uredu , osoba koja ce ti malim gestama pokazat kolko je znacis tj da te se sjetila , mislim da je upoznavanje sa obitelji dosta pokazatelj ljubavi jer za mene je obitelj sve i jednostavno veliki pokazatelj mi je kad se partneri upoznaju sa obiteljima , druzenje sa zajdnickim prijateljima .
+12 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Ljubav je kad vam preda komad svoje duše, da nikada niste znali da je nestala. 

Fall in Love, stay in Love - SmartLoving

Ljubav je osjećaj koji se u nama budi prema određenoj osobi, a pritom mi na to često ne možemo utjecati. Isto tako, ljubav osjećamo i prema nekim drugim stvarima u životu: sport, posao, hobiji, obrazovanje, mjesta... Ljubav se ne razvija samo prema osobama, već i prema stvarima, radnjama i svemu što nam život nudi.

Osvrnimo se sada na ljubavne odnose i iskazivanje ljubavi prema partneru. Svatko govori svojim jezikom ljubavi i ljubav prema drugoj osobi pokazuje na samo sebi svojstven način. Ponekad netko nije ni svjestan svega što radi za drugoga, da zapravo to radi jer ga istinski jako voli. 

S obzirom na to kakva smo osoba, tako ćemo i pokazati ljubav svome partneru. Budući da svatko nalazi svoje načine ljubavi, navest ćemo samo neke: 

 • pažljivo slušamo drugu osobu
 • zamjećujemo detalje na njoj i to joj ističemo
 • pričamo što volimo kod nje ili njega
 • kupujemo sitnice
 • želimo što više vremena provesti zajedno
 • dajemo osobi potporu
 • poštujemo njene odluke
 • razumijemo ju
 • ukazujemo joj da je posebno i drugačija

Postoji još mnogo načina na koje se ljubav može iskazati. Važno je pronaći svoj način i voljeti osobu onako kako mi znamo. 

Isto tako, osobi koju volimo nikad ne smijemo postavljati granice i moramo ju voljeti u njenoj slobodi te poštivati svaki njen odabir, osjećaj ili misao. 

Svemu tomu je tako jer osobu moramo voljeti bezuvjetno i pokazati joj da ju volimo zbog nje same i da je nama savršena upravo takva kakva jest. 

Evo i video kako najmanji percipiraju i opisuju ljubav: 

 

+11 glasa
Marija Miljević od Marija Miljević

Pokazivanje ljubavi se može jednostavno pokazati kroz ova tri načina:

 1. Podrška - kada ste s ljubavnim partnerom u dobru i zlu... Kada se nešto loše dogodi ovo se najviše manifestira kroz pomoć pružanjem podrške drugom partneru.
 2. Razumijevanje - Zašto nešto tvoj ljubavni partner radi, prihvaćanje toga kada znamo razlog ili podrška (1.) ako to želi promijeniti.
 3. Povjerenje - Sigurnost da će ljubavni partner u svakom trenutku i na svakom mjestu biti podrška i imati razumijevanja.
Ova tri su po meni glavna tri načina iskazivanja ljubavi pa i odgovor na pitanje Što je ljubav? ili Kako opisati ljubav?
+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Tri načina kako pokazati ljubav kavom

Dan zaljubljenih podsjetnik je da se ljubav treba slaviti. To ne treba biti rezervirano samo za jedan dan u godini već ljubav treba slaviti kroz cijelu godinu. Umjesto čokolada, parfema i skupih poklona ljubav i romantiku obilježite malim znakovima pažnje koje možete pokazivati kad se najmanje očekuje tijekom cijele godine.

Predlažemo tri načina kako malim znakovima pažnje i uz pomoć omiljenog napitka od kave zadobiti dodatne bodove kod bolje polovice.

1. Doručak u krevet

Ima nešto sveto u tome da boljoj polovici skuhate šalicu kave. Još kada je ta kava servirana u krevetu, to ju čini još posebnijom. Nema ništa bolje nego probuditi se uz ukusnu aromu kave i osobu koju volite. Isprepleteni mirisi kave i doručka popraćeni s poljupcem i osmijehom rezultiraju pozitivnim reakcijama i emocijama kod druge strane.

Ako niste jutarnja osoba ili ste uvijek ujutro u žurbi predlažemo da si olakšate i poslužite se svim dostupnim alatima. Dan prije se pripremite i nabavite sve potrebno da ne bi ostali bez mlijeka, šećera ili omiljenog sastojka koji će napitak od kave učiniti baš onakvim kakav ga pije vaša voljena osoba.

Ključan sastojak koji će vam u ovome pomoći je aparat za kavu koji zapravo radi sve umjesto vas. Pamti u detalj kakvu kavu voli vaša bolja polovica i brine se za savršenstvo okusa od zrna do šalice. Magnifica EVO vam pomaže da samo jednim dodirom ikonice na zaslonu napravite napitak od kave u svega par sekundi.

2. Poklonite svoje vrijeme

Organizirajte spoj uz šalicu kave u toplini vašeg doma. Intimna atmosfera, lagani snack i šalica omiljene kave bit će prava podloga za kvalitetno provedeno vrijeme s vašom polovicom u kojem možete graditi vaš odnos. Ovo može postati redovita aktivnost u kojoj zajedno provodite vrijeme onako kako vama najbolje odgovara kao paru.

3. Kavom pokažite da brinete

Loš dan na poslu, užurbanost, brige i svakodnevne obaveze mogu romantiku staviti u drugi plan. Održavajte redovito strast i pokažite ljubav te boljoj polovici dostavite kavu na posao uz romantičnu poruku onda kada to najmanje očekuje. Nema boljeg načina da pošaljete poruku kako brinete o svojoj boljoj polovici od kave napravljene po njihovoj mjeri u premium cafe aparatu De’Longhi Dinamica Plus. LatteCrema System tehnologija lansirat će vas u profesionalnog baristu i svaki napitak pripremiti s gustom i kremastom pjenom. Izmamit ćete partneru ili partnerici osmijeh na lice, a sebi priskrbiti status najromantičnije osobe.

Kofein u kavi može biti romantičan stimulans. Pokreće srce, ubrzava krv, a tijelu daje energiju. Sve su to isti osjećaji koje čovjek doživljava kada se zacrveni i uzbudi od ljubavi.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...