Ana Pilato u rubrici Zdravlje i medicina od Ana Pilato

Kakav je medicinski proizvod doc nature's VRAŽJA KANDŽA?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Na tržište su stigli medicinski proizvodi doc nature's VRAŽJA KANDŽA u praktičnom ROLL-ON pakiranju 

Na tržište su stigli potpuno novi proizvodi iz radionice doc phytolabor, a to su doc nature's VRAŽJA KANDŽA ROLL-ON i doc nature's ARNIKA ROLL-ON. Dobro poznate biljke koje se stoljećima koriste u iste svrhe i vama olakšavaju svakodnevicu, sada dolaze u potpuno praktičnom pakiranju. Često bi te biljke nalazili u kremama koje nisu nimalo praktične za korištenje. Masažna kuglica omogućuje lakše nanošenje bez prljanja ruku s istim najvažnijim učinkom, a to je ublažavanje akutne boli u zglobovima i mišićima (Vražja kandža) i nakon ozljeda, modrica i oteklina (Arnika).

Vražja kandža za kronične i akutne bolove u zglobovima i mišićima

Svatko od nas se nekoliko puta u životu susreo s akutnim bolovima u zglobovima i mišićima s kojima nije lako izaći na kraj. Bilo da se radi o reumi, uganuću, ozlijedi ili kao posljedica treniranja, bolovi nikako nisu ugodni i s njima je potrebno nekako izaći na kraj. Tada biramo prirodne proizvode koji provjereno imaju učinkovito djelovanje. Vražja kandža je drvenasta biljka podrijetlom iz južne Afrike, koja se godinama koristi za ublažavanje raznih bolova.

doc nature's VRAŽJA KANDŽA ROLL-ON olakšava i ublažava bolove u mišićima i zglobovima te posttraumatsku bol. Ima kombiniran učinak grijanja i hlađenja te stoga umiruje i brzo ublažava bolne mišiće, zglobove i postraumatsku bol. Ovaj medicinski proizvod može se koristiti od sedme godine života, a neki od glavnih sastojaka roll-ona je vražja kandža i eterična ulja preslice, paprene metvice, ružmarina, timijana i bijelog čajevca. doc nature's VRAŽJA KANDŽA ROLL-ON koristite kod kontrakture (ukočenost, ograničena pokretljivost), dislokacije, uganuća, grčeva u mišićima,. Brzo se upija, ne sadrži mineralnih ulja i ima učinak hlađenja i grijanja. Ono što je najvažnije je da je toliko praktičan da ga možete korisiti bez prljanja ruku. Masažna kuglica pomoći će vam da bolje aplicirate proizvod dok će istovremeno imati opuštajući učinak masaže na svim dijelovima tijela. 

Slična pitanja

1 odgovor 313 👀
2 odgovora 265 👀
2 odgovora 406 👀
Ivana Basar 17.09.2020. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Ivana Basar
1 odgovor 288 👀
2 odgovora 268 👀
3 odgovora 443 👀
1 odgovor 138 👀
1 odgovor 244 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...