Mia Jelinčić u rubrici Promet i vozila od

Tko je dobitnik drugog automobila u Ininoj WRC nagradnoj igri 2022.? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Dodijeljen i drugi automobil u Ininoj WRC nagradnoj igri!

Danijel Zagorec iz Vidovca dobitnik je osobnog automobila Suzuki S-Cross – posljednje mjesečne nagrade u Ininoj nagradnoj igri. 

Ključeve vrijednog automobila sretnom dobitniku uručio je Inin ambasador i proslavljeni vozač relija Juraj Šebalj na Ininom maloprodajnom mjestu Zagreb-Resnik, a Danijel nije mogao sakriti oduševljenje: 

„Hvala Ini na nagradi, još uvijek ne vjerujem da sam baš ja bio sretne ruke! U ovoj nagradnoj igri bilo je potrebno natočiti Class Plus gorivo, koje i inače uvijek točim kad stanem na Inu, a sad mi je to donijelo novi automobil.“ 

Juraj je sretnom dobitniku natočio i prvi spremnik visokokvalitetnim Class Plus gorivom te uz finu kavu iz Fresh Cornera podijelio s njim nekoliko korisnih vozačkih savjeta.

Sretnom dobitniku čestitala je i Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom naglasila: „Uvijek nagrađujemo vjernost naših kupaca, ne samo kroz INA Loyalty program, nego i kroz ovakve nagradne igre. Želimo da im boravak na našem maloprodajnom mjestu bude ugodan i da mogu na jednom mjestu obaviti sve što im treba uz najkvalitetnije proizvode i uslugu. Čestitam sretnom dobitniku!“

Inina nagradna igra „Osvajaj nagrade na svakoj etapi“ bila je zagrijavanje za nedavno održani WRC Croatia Rally 2022 koji je INA ponosno podržala drugu godinu zaredom, a koji se i ove godine vratio na hrvatske ceste i okupio rekordan broj zaljubljenika u oktane. Nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 28. veljače do 1. svibnja 2022., a prijavilo se više od 85.000 kupaca. Uz dva automobila Suzuki S-Cross podijeljeno je ukupno 34 tjednih nagrada –  škola vožnje Juha Kankkunen Driving Academy, rally taxi vožnje s profesionalnim relijašima i obilazak servisnog parka WRC utrke u Hrvatskoj, prigodni WRC navijački suveniri te 15 INA vrijednosnih kartica u vrijednosti od 1000 ili 2000 kn. Više informacija o nagradnoj igri i ostalim dobitnicima potražite na poveznici.

INA zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri! Putujte i dalje bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva!

Slična pitanja

2 odgovora 247 👀
1 odgovor 167 👀
1 odgovor 268 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...