263 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Promet i vozila od Mia Jelinčić

Tko je dobitnik drugog automobila u Ininoj WRC nagradnoj igri 2022.? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Dodijeljen i drugi automobil u Ininoj WRC nagradnoj igri!

Danijel Zagorec iz Vidovca dobitnik je osobnog automobila Suzuki S-Cross – posljednje mjesečne nagrade u Ininoj nagradnoj igri. 

Ključeve vrijednog automobila sretnom dobitniku uručio je Inin ambasador i proslavljeni vozač relija Juraj Šebalj na Ininom maloprodajnom mjestu Zagreb-Resnik, a Danijel nije mogao sakriti oduševljenje: 

„Hvala Ini na nagradi, još uvijek ne vjerujem da sam baš ja bio sretne ruke! U ovoj nagradnoj igri bilo je potrebno natočiti Class Plus gorivo, koje i inače uvijek točim kad stanem na Inu, a sad mi je to donijelo novi automobil.“ 

Juraj je sretnom dobitniku natočio i prvi spremnik visokokvalitetnim Class Plus gorivom te uz finu kavu iz Fresh Cornera podijelio s njim nekoliko korisnih vozačkih savjeta.

Sretnom dobitniku čestitala je i Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom naglasila: „Uvijek nagrađujemo vjernost naših kupaca, ne samo kroz INA Loyalty program, nego i kroz ovakve nagradne igre. Želimo da im boravak na našem maloprodajnom mjestu bude ugodan i da mogu na jednom mjestu obaviti sve što im treba uz najkvalitetnije proizvode i uslugu. Čestitam sretnom dobitniku!“

Inina nagradna igra „Osvajaj nagrade na svakoj etapi“ bila je zagrijavanje za nedavno održani WRC Croatia Rally 2022 koji je INA ponosno podržala drugu godinu zaredom, a koji se i ove godine vratio na hrvatske ceste i okupio rekordan broj zaljubljenika u oktane. Nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 28. veljače do 1. svibnja 2022., a prijavilo se više od 85.000 kupaca. Uz dva automobila Suzuki S-Cross podijeljeno je ukupno 34 tjednih nagrada –  škola vožnje Juha Kankkunen Driving Academy, rally taxi vožnje s profesionalnim relijašima i obilazak servisnog parka WRC utrke u Hrvatskoj, prigodni WRC navijački suveniri te 15 INA vrijednosnih kartica u vrijednosti od 1000 ili 2000 kn. Više informacija o nagradnoj igri i ostalim dobitnicima potražite na poveznici.

INA zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri! Putujte i dalje bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva!

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...