58 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić [Superaktivan] (1.9k bodova)

Kakvo je Grif Pale Ale i Grif Oatmeat Stout pivo? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (14.8k bodova)

Nova velika priznanja za hrvatski GRIF:

GRIF Pale Ale i GRIF Oatmeat Stout osvojili četiri medalje na inozemnim pivskim natjecanjima

Grif pivo K Pivovare još jednom je potvrdilo svoju kvalitetu na međunarodnim pivskim natjecanjima. Dva pivska stila, GRIF Pale Ale i GRIF Oatmeal Stout, osvojila su tri brončane medalje i jednu zlatnu medalju na natjecanjima European Beer Challenge te London Beer Competition.

Na prestižnom pivskom natjecanju European Beer Challenge GRIF Pale Ale osvojio je zlatnu, a GRIF Oatmeal Stout brončanu medalju. Na natjecanju su sudjelovala piva iz cijelog svijeta a žiri je ocjenjivao izgled, kombinaciju okusa, aroma i strukture. Natjecanje organiziraju te ocjenjuju vodeći europski stručnjaci u području pivarstva.

Oba GRIF pivska stila sudjelovala su i na pivskom natjecanju London Beer Competition te su osvojili dvije brončane medalje. Ocjenjivale su se kvaliteta, cijena i ambalaža.

GRIF Pale Ale žiri je opisao kao bistri ale s voćnim, drvenim i citrusnim aromama hmelja. „Ovo pivo je osvježavajuće i izbalansirano sa slatkoćom slada i gorčinom hmelja – punog tijela  s gorkim završetkom na nepcu“, komentirali su.

Za GRIF Oatmeal Stout žiri je rekao kako se radi o pivu s aromama karamela, čokolade i finim notama kave. „Tamno, čvrsto, puno tijelo sa zobenim pahuljicama kao ključnim sastojkom daje mu slatkoću i završava s daškom gorčine“, zaključio je žiri.

U K Pivovari koja proizvodi Grif ponosni su na novo priznanje.  „Izuzetno smo ponosni na činjenicu da naše pivo i dalje oduševljava međunarodne suce. Unatoč jakoj konkurenciji oba prijavljena piva dobila su vrijedno priznanje na oba natjecanja. Taj uspjeh možemo zahvaliti našim majstorima pivarima i cijelom timu koji vrijedno radi na kvaliteti naših proizvoda koji danas mogu konkurirati bilo kojem drugom pivu u svijetu“, poručio je Leon Šarić, direktor tvrtke K Pivovari.

Natjecanje London Beer Competition nastoji prepoznati, nagraditi i pomoći promovirati pivske brendove koji su uspješno kreirani kako bi zadovoljili sve visoke kriterije kvalitete i pakiranja.

Slična pitanja

1 odgovor 102 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...