267 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Filmovi i serije od Mia Jelinčić (2.8k bodova)

Tko je u 2022. godini novi direktor informativnog programa za Srbiju na Una televiziji

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Pojačanje u timu Una televizije

Slavko Beleslin novi je direktor informativnog programa za Srbiju, uz Josipa Šarića, direktora informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravku Gajić, direktoricu informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini

Poznati voditelj i novinar Slavko Beleslin od 18. svibnja 2022. je službeno dio tima Una televizije na poziciji direktora informativnog programa za Srbiju. Nepristranim, prodornim i brzim novinarstvom i lokalnim pristupom svakom tržištu, Una televizija detaljno gradi jaku osnovu za pouzdano informiranje svojih gledatelja širom regije.

Slavko će se pridružiti poznatim novinarskim imenima - Josipu Šariću, direktoru informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravki Gajić, direktorici informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim snagama, oni će razvijati i jačati tim pred kojim se nalaze ambiciozni planovi koji uključuju realizaciju velikih i zahtjevnih projekata u ovom segmentu.

Novom angažmanu Beleslin pristupa s velikim entuzijazmom: “Snovi se ostvaruju kada svim srcem vjeruješ u njih – ta misao mi je prva prošla kroz glavu kada sam dobio poziv da radim na Una TV, projektu koji ujedinjuje i medijski povezuje nekoliko država regije. Siguran sam da su gledatelji u regiji zaslužili jednu kvalitetnu i svježu televiziju koja će originalnim pristupom i inovacijama u zabavnom i informativnom programu unijeti promjene u medijski prostor. Profesionalizam i najviši standardi se na Una televiziji jednostavno podrazumijevaju, pa cijelom timu ostaje samo do maksimuma osloboditi svoju kreativnost u službi gledatelja. Želim biti tu kada će se to dogoditi i zato s radošću ulazim u tim Una TV”, izjavio je Slavko.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo u svojim redovima uz poznata novinarska imena iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, imati i Slavka Beleslina koji će biti na čelu informativnog programa Una televizije u Srbiji. Uvjereni smo kako će svojim dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom u vodećim medijskim kućama značajno doprinijeti daljem jačanju utjecaja naše kuće i izgradnji visoko kredibilitetnog informativnog sadržaja. Najviši profesionalni standardi i ambiciozni planovi našeg novog rukovodstva za nadolazeću sezonu, veliki su izazov za svakog profesionalca u medijskoj industriji i vjerujemo kako će bogato iskustvo gospodina Beleslina doprinijeti maksimalnoj realizaciji postavljenih ciljeva”, izjavilo je rukovodstvo Una televizije.

Una TV priprema mnoga iznenađenja za svoje gledatelje kako u programskom tako i u vizualno-tehničkom smislu, kvaliteta će biti imperativ poslovne politike kuće, a uskoro nas očekuju i nova pojačanja u timu ove najmlađe televizijske postaje.

Slična pitanja

1 odgovor
Mia Jelinčić 30.06.2022. pitanje u rubrici Mediji od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...