153 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Filmovi i serije od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Tko je u 2022. godini novi direktor informativnog programa za Srbiju na Una televiziji

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (17.7k bodova)

Pojačanje u timu Una televizije

Slavko Beleslin novi je direktor informativnog programa za Srbiju, uz Josipa Šarića, direktora informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravku Gajić, direktoricu informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini

Poznati voditelj i novinar Slavko Beleslin od 18. svibnja 2022. je službeno dio tima Una televizije na poziciji direktora informativnog programa za Srbiju. Nepristranim, prodornim i brzim novinarstvom i lokalnim pristupom svakom tržištu, Una televizija detaljno gradi jaku osnovu za pouzdano informiranje svojih gledatelja širom regije.

Slavko će se pridružiti poznatim novinarskim imenima - Josipu Šariću, direktoru informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravki Gajić, direktorici informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim snagama, oni će razvijati i jačati tim pred kojim se nalaze ambiciozni planovi koji uključuju realizaciju velikih i zahtjevnih projekata u ovom segmentu.

Novom angažmanu Beleslin pristupa s velikim entuzijazmom: “Snovi se ostvaruju kada svim srcem vjeruješ u njih – ta misao mi je prva prošla kroz glavu kada sam dobio poziv da radim na Una TV, projektu koji ujedinjuje i medijski povezuje nekoliko država regije. Siguran sam da su gledatelji u regiji zaslužili jednu kvalitetnu i svježu televiziju koja će originalnim pristupom i inovacijama u zabavnom i informativnom programu unijeti promjene u medijski prostor. Profesionalizam i najviši standardi se na Una televiziji jednostavno podrazumijevaju, pa cijelom timu ostaje samo do maksimuma osloboditi svoju kreativnost u službi gledatelja. Želim biti tu kada će se to dogoditi i zato s radošću ulazim u tim Una TV”, izjavio je Slavko.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo u svojim redovima uz poznata novinarska imena iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, imati i Slavka Beleslina koji će biti na čelu informativnog programa Una televizije u Srbiji. Uvjereni smo kako će svojim dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom u vodećim medijskim kućama značajno doprinijeti daljem jačanju utjecaja naše kuće i izgradnji visoko kredibilitetnog informativnog sadržaja. Najviši profesionalni standardi i ambiciozni planovi našeg novog rukovodstva za nadolazeću sezonu, veliki su izazov za svakog profesionalca u medijskoj industriji i vjerujemo kako će bogato iskustvo gospodina Beleslina doprinijeti maksimalnoj realizaciji postavljenih ciljeva”, izjavilo je rukovodstvo Una televizije.

Una TV priprema mnoga iznenađenja za svoje gledatelje kako u programskom tako i u vizualno-tehničkom smislu, kvaliteta će biti imperativ poslovne politike kuće, a uskoro nas očekuju i nova pojačanja u timu ove najmlađe televizijske postaje.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.7k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...