Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od

Kakva je nova L'orealova tehnika bojanja kose - French Balayage Shadow

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

L'Oréal Professionnel Paris predstavlja FRENCH BALAYAGE SHADOW tehniku

Novu balayage tehniku koja obojenu kosu čini prirodnom i besprijekornom među prvima je isprobala poznata Dalmatinka Sonja Dvornik

Od svoje pojave na tržištu, French Balayage tehnika postala je pravi fenomen u mnogim frizerskim salonima – riječ je o trendu koji ne blijedi i koje žene diljem svijeta obožavaju. Kako bi zadovoljio njihove potrebe za što prirodnijim izgledom L'Oréal Professionnel Paris predstavlja novu French Balayage Shadow tehniku za obojenu kosu bez vidljivog prijelaza. Riječ je o profesionalnoj tehnici u 2 koraka za stvaranje efekta sjene od korijena prema vrhovima, a koju je moguće napraviti na svakom tipu i boji kose.   

Novu tehniku koja povezuje besprijekorno posvjetljivanje s izrazitim sjajem kose među prvima je isprobala poznata splitska fotografkinja i inspicijentica drame u Hrvatskom narodnom kazalištu Sonja Dvornik. U L'Oréalovoj Akademiji frizuru je Sonji radila Josipa Rebić, Salon business developer specialist, koja o novoj tehnici educira i poznate hrvatske frizere u čijim salonima koji koriste L’Oréal Professionnel proizvode od sada može isprobati i Balayage Shadow tehniku.

Povodom predstavljanja nove tehnike Josipa je izjavila - “Ono što čini balayage odličnim odabirom za mnoge žene je kombinacija suptilnog sofisticiranog izgleda i bezbrižnog stila za kosu koja uvijek izgleda besprijekorno. French Balayage Shadow tehnika razlikuje se od drugih po primjerni tzv. free hand tehnike te se posvjetljivanje radi vertikalno. Kada je riječ o plavušama, preporučavam frizerima da koriste L'Oréal Professionnel Paris BLOND STUDIO 9 proizvode koji će im olakšati izvedbu Balayage Shadow tehnike.“

„Oduševljena sam novom frizurom, već sam dugo tražila neku promjenu, ali sam htjela ostati vjerna svojoj plavoj kosi. Ono što će se sigurno svakoj ženi svidjeti jest što kosa izgleda prirodno i svježe, taman kako i treba izgledati u ljetnim danima koji su pred nama.“ – izjavila je Sonja Dvornik. 

Novu French Balayage Shadow tehniku bojanja kose isprobajte u svojim omiljenim frizerskim salonima koji koriste L'Oréal Professionnel proizvode.

Sonjinu transformaciju možete pogledati na njenom Instagram profilu.

Slična pitanja

4 odgovora 759 👀
3 odgovora 325 👀
4 odgovora 2.9k 👀
Monika Matijević 26.11.2020. pitanje u rubrici Priroda od Monika Matijević
2 odgovora 5.0k 👀
1 odgovor 531 👀
1 odgovor 306 👀
Iva Murat 15.01.2021. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Iva Murat
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...