Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od

Tko nastupa posljednjeg dana Sea Dance festivala 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Sea Dance osvojio Jadran!  Večeras veliko finale uz Ninu Kraviz i Dubiozu Kolektiv!

Nakon dvije fantastične noći i jutra na plaži Buljarica, večeras, za samo finale Sea Dance festivala, središnju pozornicu preuzet će jedinstvena techno diva Nina Kraviz i najveći bend regije, crno-žuta banda pod imenom Dubioza Kolektiv. Uz njih će glavnom scenom dominirati zaštitnik Balkan soul zvuka Marko Louis, jedno od najjačih novih elektronskih imena i adut Exitove Dance Arene Coeus, veteran domaće scene Proximus, trap senzacija Crni Cerak & Lacku i crnogorska hip hop ekipa Da Wreck. 

Posle maestralnih izvođača kao što su Konstrakta, Anfisa Letyago i Mahmut Orhan u petak, subota je na plažu Buljarica privukla oko 13.000 posjetitelja, a sve zahvaljujući savršenim headlinerima! Najupečatljiviji dio večeri bio je definitivno nastup sjajnog talijanskog dua Mind Against, koji su krcatoj glavnoj pozornici pružili savršen balans energičnog i melodičnog techna. Do njihovog nastupa energiju su na maksimum podigli globalni hitmakeri Shouse, jedinstvena Senidah i nezaustavljiva Mimi Mercedez, zajedno sa Tam i Micka Lifom. Potom je techno velemajstor Human Rias za sam kraj držao Sea Dance punim do 6 ujutro! 

Kao i prethodne večeri, svjetski i regionalni izvođači nose sjajne dojmove sa festivala, na koji bi se rado vratili, kako zbog energije koju su dobili od publike, tako i zbog jedinstvene festivalske lokacije i glavne pozornice koja se nalazi na metar od predivnog Jadranskog mora! Megapopularni duo Shouse dočekala je puna plaža i pjevala „Love Tonight“ i „Won’t Forget You“, kao i mnoge druge hitove na njihovom premijernom nastupu.

„Prelijep i veoma poseban nastup! Volimo Sea Dance i Crnu Goru, prelijepa je lokacija festivala i pogled na Jadransko more, ovo je jedna od najsavršenijih lokacija na svijetu! Produkcija, ekipa i publika su sjajni! Želimo se vratiti, ljeto nikad ne prestaje!“, poručuje Shouse.

Human Rias, koji je na glavnoj festivalskoj pozornici perfektno zatvorio drugu večer, kaže da je imao velika očekivanja od Sea Dance-a nakon nastupa na ovogodišnjem Exitu.

„Moram reći da sam impresioniran lokacijom festivala, ljudi i glazba su predivni! Oduševljen sam i ljepotom Crne Gore. Hvala vam, Sea Danceri, volim vas svim srcem“, poručio je posjetiteljima Human Rias.

Senida je na Sea Dance donijela omiljene pjesme, snažnu energiju i odličan scenski nastup.

„Najbolja je publika ondje gdje se svi okupe, a to je Sea Dance! Pored mora je, odmah na plaži, nema ljepše, ja bih se sad bućnula u moru! Ovaj festival će mi ostati u duši, publika je odlična“, rekla je ova balkanska trap kraljica.

Nezaboravne uspomene sa festivala nosi i Mimi Mercedez, kojoj je ovo bio prvi nastup u Crnoj Gori. 

„Prelijepo je bilo! Ovo mi je do sada najljepše iskustvo što se tiče festivala, najjači festival ikad za mene! Premoćno, bila je prava ljetna festivalska atmosfera, za koju mislim da svaki izvođač živi. Pozornica je na obali mora, oduvijek sam htjela nastupati na takvom mjestu. I svidjelo mi se što je ‘beskrajno ljeto’ slogan ovog festivala, jer je to moj životni slogan!“, rekla je Mimi.

Ništa manja festivalska energija tijekom cijele večeri nije bila ni na Together. Always! pozornici, gdje su nastupali Marc Stan, Starac, Mr Mips, Vlado Božovć, Lazar b2b Vuk Đurišić, Branko Vuković b2b Iks Oks, Mr Lekka b2b Mallex Marrero, Budo Šuković, Satie i Stamina.

Sea Dance je stigao do posljednjeg festivalskog dana, ali prije nego što budu otvorena festivalska vrata, Sea Dance će u suradnji sa volonterima iz organizacije Green Home od 17 do 19h organizirati akciju čišćenja plaže Buljarica i zaleđa.

Vrata festivala i večeras će biti otvorena od 19:00h, a prvi nastupi na Visa Dance Paradise powered by Turistička organizacija Budve pozornici počinju u 20:00. Nakon DJ Mandozice na lineupu su od 20:30 Da Wreck, u 21:30 Crni Cerak i Lacku, zatim od 22:30 Marko Louis, pa u 23:30 Dubioza Kolektiv. Coeus će se na pozornicu popeti u 01:00, velika Nina Kraviz u 02:30, a zadnji slot festival pripada Proximusu, s početkom u 04:30. 

Together. Always! Powered by Guarana pozornica i večeras, od 20:00 do 06:00, predstavlja glavne adute crnogorske elektronske scene, među kojima su Nikola Soc, Stanco, Konatari, Pim Secle b2b Pelzensers, Double Needle b2b Doshljak, CHBX, Burkakke b2b Straks, Buba, Lerr i P.S. Tuborg Silent Dance će i u nedjelju preuzeti DJ Dirty, Fanatic, Đura Ćurčić i Alex Mark

Sve obične i VIP ulaznice i zadnjeg dana moraju biti zamijenjene za festivalske narukvice na zamjenskim mjestima koja se nalaze kod kapija festivala. Ulaz na festival bit će moguć najkasnije do 03:00. Organizatori su se pobrinuli za shuttle buseve iz Budve i Bara do Buljarice, kao i za posebne cijene taxi prijevoza.

Informacije o satnici, ulaznicama, smještaju, prijevozu i svim drugim festivalskim novostima mogu se pronaći na službenoj stranici festivala, Facebook i Instagram stranicama, kao i na aplikaciji Sea Dance.

Slična pitanja

1 odgovor 236 👀
1 odgovor 316 👀
1 odgovor 294 👀
1 odgovor 527 👀
1 odgovor 394 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...